Valerien Ismael, Fenerbahçe karşısında tutkulu olacaklarını söylemiş oldu

semaver

New member
Beşiktaş Teknik Yöneticisi Valerien Ismael, Fenerbahçe derbisi hakkında “Bu anlaşılabilir bir durum. Gösterdiğimiz performans kâfi değildi. Bizim performansımız değildi. Önümüzde bir hazırlık haftası var. Öbür bir maç olacak, konutumuzda oynayacağız, kendi performansımızı göstermeye çalışacağız. Ben de öteki bir Beşiktaş, diğer bir ekip performansı görmek istiyorum. Derbiyi geçen sene burada yaşadım. Deneyim ettik, inanılmaz bir atmosfer vardı. Konutumuzda, taraftarımızın önünde oynayacağız. Birebir performansı, arzuyu, tutkuyu bu maçta göstermeyi hedefliyoruz” dedi.

“PERFORMANS YÜKSELMELİ”

Ismael, son haftalarda tartışılan kaleci performanslarıyla ilgili “her insanın performansını yükseltmesi lazım. Mert nedereyse 1 yıldır oynamıyor. Sakatlık bölgesine dair özgüvenini yüzde 100 geri kazanması lazım. İki genç kaliteli kalecimiz var. Oynadılar, fırsat buldular. Ersin bu grupta şampiyonluk da yaşadı. Kalecilerimize güveniyoruz. Dönemin hâlâ başındayız. Performansımızı daima birlikte yükseltmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

“11 İÇİN ÇOK ERKEN”

Fransız hoca, derbinin 11’i için, “Dele Alli’yi pazar günü alanda nazaranbileceksiniz. Şu an birinci 11 hususuyla ilgili yorum yapmak için epeyce erken. Maça hazırlanmak için hayli mühlet var. Ulusal kadrodan dönecek oyuncularımız var. Onların sağlıklı ve düzgün bir biçimde dönmeleri bizim için kıymetli. Redmond düzgün görünüyor, takımda olabilir. Fakat Ghezzal konusunda gün gün gideceğiz” dedi.