PRADA’NIN NFT’LERİ İLE DEFİLE DAVETİYESİ KAZANABİLİRSİNİZ

Musa

New member
Milano Moda Haftası şu ana kadarki en erişilebilir moda etkinliklerinden biri olabilir. Geçtiğimiz günler yaptığı açıklamada, Eylül defilesinin online kayıt ile halka açık olduğunu duyuran Diesel’den daha sonra, Prada da yeni bir NFT çıkaracağını duyurdu Perşembe günü çıkaracağı NFT ile müşterilerin İlkbahar 2023 defilesine bir davetiye kazanabileceklerini söyleyen Prada, bu insiyatifin Timecapsule projesine dahil olduğunu belirtti.

2019’da başlayan Timecapsule, Prada’nın internet sitesinde yalnızca 24 saat boyunca mevcut olan özel bir eser satışını kapsıyor. Her eser bir seri numarası ile bir arada ve özel ambalajında teslim ediliyor. Haziran ayındaki satış ile birlikte bu özel eserler ile birlikte NFT ikram eden Prada, hem de Aralık 2019’dan itibaren bu eserleri alan şahıslara NFT armağan edeceklerini duyurdu.

Prada Timecapsule Ağustos Serisi

Ağustos ayında ise 2019 sonbaharından Jeanne Detallante tasarımı, Frankenstein’dan ilham alan baskıdan Lurex ipliklerle zenginleştirilmiş çiçekli brokar desene ve 1920 ve 1950’lerden kalan vintage kumaşlara kadar farklı arşiv baskılarıyla eşleşen 50 siyah pamuklu poplin gömlekten oluşan hudutlu sayıda bir seri satışa sunulacak. Prada, hem de bu projenin meyyit stok dokumaları kullanımı niçiniyle sürdürülebilirlik algısına ahenk sağladığını ekledi. Bu gömlekten satın alan her müşteri bir NFT armağanı alırken hem de Milano’da gerçekleşecek İlkbahar 2023 defilesinin davetli listesine alınacaklar.