Las Claves del Caso Gavi ve İspanya LaLiga’da kayıt olun

semaver

New member
Hızlı bir şekilde hızlı bir şekilde yemek yiyebilirsiniz. O halde, büyükler, Barselona’daki ticari kulüp faaliyetleri dahil olmak üzere bir programda başarılı olabilir ve dışardan inversiyonist olabilir. Ambargo, libros masalarını dengelemek için etkili bir akış kullanımı olduğu için, Laporta yeni jugadores bir dağa gitmek için aşağılayıcı bir para cezasına çarptırıldı. Deportivo’nun çıkışına bağlı bir kulüp kalesini belirleyen teklifler, yeni girişlerin daha da artması için gerekliydi.

Sonuçlar karışık olabilir. El Barcelona, İspanya Ligi’nin en lacima en la cima de la temporada cuando queda la temporada, pero unación humillante —y financieramente desastrosa— de la Liga de Campeones in la fase de groupos ha plantedados sobre dudas posibilidadesfinancialades.

Bu nedenle, La Liga Başkanı Javier Tebas, Barcelona için Gavi Yazı İşleri Müdürü için bir açıklama yapmadı. Bu, lig manzarasının en büyük noktası olduğu için, Barselona’nın en güçlü gücüyle finansörlerin limitlerini ihlal etmesine neden oldu.

İspanyol medyası tarafından bildirilen yorumlara göre, Tebas şunu ifade ediyor: “Gavi’nin Viyana’ya yazılmamasının nedeni, Viyana’daki zamanın etkili olabilmesi için bir kayıt olması gerektiğidir”, ve ayrıca kayıtlara yönlendirilir. 200 Milyon Euro’dan daha fazla – 217 Milyon Dolar’dan daha fazla – takip eden sezon serisi için Barselona’nın presupuesto açığı, “fırsat yok” gibi, fiili giriş proyeciones bazında.

İspanya Ligi’nin olumsuz kategorisi ile, Barcelona’nın daha fazla jugadoru kaydetmesine izin vermek için kuralların yeniden düzenlenmesiyle, kulüp direktifi yerel bir takıma dönüşebilir.

Geçit töreninde sunulan belgelerde, kulüp, Gavi con su contrato nuevo —el cual aceptó en septiembre— için enero transferencias de ventana cierre de the ventana de est y, portanto, non FC Barcelona için çok büyük ve onarılamaz bir zevkti”.

Düştüğünüzde, LaLiga’nın vergi düzenlemeleri onlarca yıldır devam ediyor ve volatiliteyi azaltmak için kulüplerin limanlarını sabitliyor, uygulama olanaksızlığı nedeniyle sona erdiriliyor ve sivil güvenlik kurallarına uymayan ekipmanlarla donanıyor. Büyük Orta Çağ’da, Barcelona’nın belirlediği gaz sınırının altında kalıcı bir koridoru yoktu, bu futbol futbolu operasyonları için gerekli ekipmanların bir parçası olarak hesaplandı.