JANE FONDA H&M’İN YÜZÜ OLDU

Musa

New member
‘Move’ isminde yeni bir faal giysi koleksiyonu çıkaran H&M, kampanya yüzü olarak Jane Fonda ve koreograf JaQuel Knight’ı tercih etti. Perşembe günü satışa sunulacak olan koleksiyon, “spor giysisi demokratız etmeyi” hedeflerken bununla birlikte “hareket algısını” genişletmeyi umuyor. “Spordaki bariyerleri kaldırmak en büyük amacımız” diyen H&M, Jane Fonda’yı seçmelerinin bir niçini olduğunu vurguladı.

seneler evvel ‘Jane Fonda’s Workout’ isimli konutta antrenman görüntüleri ile bilinen Jane Fonda, “yaşamımın birçoklarını insanları harekete geçirmek için harcadım ve doğal olarak H&M ‘Move’ koleksiyonunun tüm dünyayı harekete geçirme misyonuna hayran kaldım. Ayrıyeten ‘spor giyim’ yerine ‘hareket etme’ ideolojilerini de epey beğendim. Bana nazaran, bu sporla ya da atletik olmakla ilgili değil. Bedeninize sağlıklı kalması için muhtaçlık duyduğu hareketi vermekle ilgili,” dedi.

Kampanya görüntüsünde imzası gelen hareketlerini sergileyen Jane Fonda, Beyonce ve Megan thee Stallion’ın koreografı olan Knight ile dans ediyor. “H&M’in ‘Move’ koleksiyonu ile iş birliği yapmak, hareketin önündeki pürüzleri yıkmak ve dünyayı hareket ettirip dans ettirmek için şahsi vazifemi ilerletmek için kusursuz bir fırsat üzere geldi,” diyen Knight ise, “Spor kelam konusu olduğunda, birlikte yeni bir algı oluşturuyor ve hareket etmek için rastgele bir üyeliğe gerek olmadığını gösteriyoruz,” diye ekledi.

Geniş bir faal giysi seçkisi sunan ‘Move’ koleksiyonu antrenman ve koşu için tasarlandı. Koleksiyonun %99’unun geri dönüştürülmüş polyester ile tasarlandığını belirten H&M, pamuğun ise daha sürdürülebilir bir biçimde alındığını ekledi.