Golfer ile aynı isimli emlakçı Masters’a davet ediliyor

semaver

New member
Golfçülerin hayallerindeki şey: Augusta Ulusal Golf Kulübü’nden golf takvimindeki en prestijli etkinlik olarak kabul edilen Masters Turnuvasında yarışmak için resmi bir davet.

Georgia’lı bir emlakçı olan Scott Stallings ve eşi Jenny, yılbaşı gecesi St. Simons Adası’ndaki evlerinin kapısını açtıklarında, böyle bir davetiyenin UPS aracılığıyla geldiğini gördüler.

Golfçülerin Masters Green olarak hemen tanıyabileceği parlak bir yeşil tonu olan kapak, altın renkli Augusta Ulusal Golf Kulübü logosuyla süslenmişti. Ve Bay Stallings’e yazılmıştı.

İçinde kaligrafiyle adının – Bay Scott Stallings – yazılı olduğu başka bir zarf ve onu Nisan ayındaki Masters turnuvasında oynamaya içtenlikle davet eden Augusta Ulusal Başkanı Fred S. Ridley tarafından imzalanmış, kulübün yönetim kurulundan bir davetiye vardı .

Jenny Stallings, arabayı boşaltırken kocasına “Az önce Masters’a davet edildiniz,” dedi. Her ikisi de “çok rahat golfçüler” dediler; Bir veya iki raunttan keyif alıyorlar ama Rory McIlroy ve Scottie Scheffler gibi oyuncularla rekabet edecek seviyede değiller.

Ama bir an için, dedi Bayan Stallings, kocası onun anının geldiğini düşündü.

60 yaşındaki Bay Stallings, “‘Tamam, peki, bu davetiyeyi aldım’ gibiydim” dedi. “Üzerinde benim adım vardı. şansı nasıl?”

Daha sonra davetin, profesyonel bir golfçü ve üç kez PGA Turu kazanan, dünyada 54. sırada yer alan diğer Scott Stallings’e gönderilmesi gerektiğini fark etti.

Golfçü Bay Stallings’in rekabet etmesini izlemekten keyif alan emlakçı Bay Stallings, “Ben olmadığımı hemen anlıyorum,” dedi. “Buraya nasıl geldi?”

Çift, davetiyeyi yemek masasına koydu ve golfçü Bay Stallings ile iletişime geçmeye karar verdi.

Emlakçı Bay Stallings, golfçüyü Instagram’da buldu ve ona, Masters’a davetini Georgia’daki evinde aldığını ve “benim için olmadığından emin olduğunu” belirten bir doğrudan mesaj gönderdi.

Bay Stallings, “Oynuyorum ama vay!” diye yazdı ve ekledi: “İsimlerimiz, eşimizin isimleri ve coğrafi konumu konusunda biraz kafa karışıklığımız var.”

Tennessee’de yaşayan ve karısı da Jennifer olan golfçü Bay Stallings, bunun bir şaka olabileceğini düşündüğünü öne sürerek ağlamadan önce gül emojisiyle yanıt verdi.

Emlakçı Bay Stallings davetiyenin fotoğraflarını ekledi. Başka bir doğrudan mesajda “Gerçekten şaka yapmıyorum, söz veriyorum” diye yazdı.

Golfçü Bay Stallings daha sonra emlakçı Bay Stallings’in doğrudan mesajını Instagram’da paylaştı.

Golfçü, “Kelimenin tam anlamıyla günde beş kez posta kutusunu kontrol ediyordum ve sonra dün rastgele bir DM aldım” diye yazdı. “My Masters davetiyesi başka bir Scott Stallings’e gönderildi.”

Augusta National, Salı günü davetin nasıl yanlış Scott Stallings’e gönderildiği hakkında yorum yapılmasını isteyen e-postalara ve aramalara hemen yanıt vermedi. Masters 1934’te başladığından beri kulüp, oyunculardan davetler hakkında yorum yapmalarını istedi.

Bu haftaki Sentry Şampiyonlar Turnuvası için Hawaii’de bulunan golfçü Scott Stallings, 2014’ten beri Masters’ta oynamadı. Emlakçı Scott Stallings’in davetini almasının “büyük bir tesadüf” olduğunu söyledi.

Associated Press’e göre 37 yaşındaki golfçü Pazartesi günü “Dürüst olmak gerekirse, karımın Noel için bir şeyler yapacağını düşündüm” dedi. “Ama sonra hiçbir şey olmadı ve Noel’den iki gün sonra ayrıldık.”

Pazartesi günü, iki Scott Stallings ve eşleri telefonla görüştüler ve gerçek Scott Stallings’in davetini almak için düzenlemeler yaptılar.

Golfçü Bay Stallings Salı günü verdiği bir röportajda emlakçı Bay Stallings’i davetinden dolayı kendisine teşekkür etmek için akşam yemeğine ve Masters’ta bir antrenman turuna davet ettiğini söyledi.

Bayan Stallings, emlakçı kocasının bir UPS mağazasında ondan ayrıldığı videoyu kaydetti.

“Tamam, Scott,” dedi. “Neden UPS mağazasındayız?”

Davetiyeyi elinde tutarak ve kaşlarını çatarak, “Çünkü Masters davetiyemi diğer Scott Stallings’e göndermem gerekiyor,” dedi.

Ah, üzgünüm, dedi.

“Denedim” dedi. “Bu iyi.”

Ve sonra, Masters’da gerçekten yarışacak olan diğer Scott Stallings’e doğru gitti.

Emlakçı Scott Stallings Salı günü “Willy Wonka’nın altın biletini almak gibiydi” dedi. “Bırakmak zordu çünkü ne kadar prestijli olduğunu biliyorum.”