Galatasaray’ın Fenerbahçe planı ortaya çıktı!

semaver

New member
Galatasaray’da teknik yönetici Okan Buruk özelikle Dünya Kupası’ndan daha sonra vitesi artırmayı planlıyor.

ESAS ÇIKIŞ OCAKTAN daha sonra

Bunun en büyük sebebi ise deneyimli isimlerin daha geç form tutması ve dev tertip niçiniyle dikkatli hareket edilmesi. Sarı-kırmızılı grubun işvereni bu niçinle muhakkak bir ritimde ligin birinci dönemini götürmeyi fakat temel çıkışı da ocaktan daha sonra gerçekleştirmeyi hedefliyor.

KONTROLLÜ İLERLENECEK

Bu sene 20 Kasım ile 18 Aralık içinde Dünya Kupası’nın oynanacak olması, bir daha kupa öncesi ve daha sonrasında 1 hafta bulunması niçiniyle erken form tutmak yerine denetimli ilerlemenin avantajları üzerinde durulduğu öğrenildi.

İlk 7 haftada yeni bir ekip bulunmasına karşın düzgün puan toplayan Cim-Bom, ulusal ortadan daha sonra başkan Adana Demirspor ile deplasmanda karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar bir daha sonraki haftayı ise ‘bay’ geçecek ve dinlenecek. Galatasaray ondan sonrasında sırasıyla Kayseri (D), Alanya, Karagümrük (D), Beşiktaş, Başakşehir (D) maçlarını oynayacak.

FENERBAHÇE DERBİSİNDE PERFORMANS TEPEDE OLACAK

Dünya Kupası niçiniyle yaklaşık 1 aylık ortanın akabinde sarı-kırmızılılar konutundaki İstanbulspor müsabakasıyla yeniden harekete geçecek. Milliyet’in haberine göre Galatasaray, ocak ayının ikinci haftasında Kadıköy’de oynayacağı Fenerbahçe maçında performans olarak dorukta olacak.

İLGİ ARTIYOR

Başkan Dursun Özbek ile birlikte yakalanan olumlu hava her alanda kendisini gösteriyor. Sarı-kırmızılılarda sponsorluklara da yeni devirde ilgi artmaya başladı. Çağdaş Faktoring de bugün Bayan Basketbol Ekibi’ne isim hakkı sponsoru olacak. Öte yandan stat sponsorluğu için de görüşmelerin son etaba geldiği bildirildi.