FEMPONIQ’TEN LOS ANGELES’A SEYAHAT EDEN İLKBAHAR/YAZ 2022 KOLEKSİYONU

Musa

New member
Bahar mevsimi sona yaklaşırken yaz ayları da kendini yavaş yavaş hissettirmeye başladı.

Yaklaşık iki yıllık güçlü bir pandemi periyodunu geride bırakırken bir daha doğuş ve yenilik çağına geçmeye hazırız.

Los Angeles’ın parlak renkleri ve canlı ortamından ilham alarak tasarlanan Femponiq İlkbahar-Yaz 2022 kapsül koleksiyonunu tanışmanın tam zamanı…

Santa Monica İskelesi’nde art planda huzur veren koyu mavi renkteki okyanus ve gökyüzün var. Ve ona uzanan yaz tonları; tropik elma yeşili ve mor orkide ile birleşen yanık portakal rengi ve altın sarısı… Gün batımının huzur veren ruh halinden ilham alan yeni koleksiyon, doğal hisler ve California’nın çalışkan bayanlarının güçlendirici atmosferi içindeki incelikli dengeyi yansıtıyor. Koleksiyonda Pantone’nin İlkbahar Yaz 2022 rengine de yer veriliyor. Yeni bir dönemin doğallığını kucaklayan bahar ve yaz tonlarındaki koleksiyonun kampanya çekimi, dünyaca ünlü pop ve sinema yıldızlarının kenti Beverly Hills’in sokaklarında gerçekleştirildi.

kuvvetli giyinmek, evvel vücudunuza uygun olanı seçmek ve bedeninize yakışan hakikat bölümlerin farkında olmak demektir. Koleksiyonda nervürlü dikiş üzere klâsik el işi terzilik teknikleri kullanılarak net çizgi ve kesitlere odaklanılıyor. Klasik Savile Row’dan ilham alan kadro elbise, özellikleri ve sofistike elbiselerin çağdaş üslubu birleştirilerek tasarım bilgileri değiştiriliyor. Rahat ve şık yüksek beller, kruvaze bölümler, asimetrik çizgiler, keskin geniş sivri yakalar ve 80’lerin hacmine sahip vurgulu omuzların yer aldığı koleksiyonda, tabiata hürmet temasının altı bir sefer daha çizilerek yalnızca pamuk, keten karışımlı doğal kumaşlar ve stokta kalan krep kumaşlar kullanılıyor.

İletisi, “güvensizlikleri geride bırakarak, işsel gücünüzle uzaklaşmak” olan koleksiyon sizi en sıcak yazları cümbüş ve sevinç ile geçiren yeşil renkteki kaktüsler üzere oyuncu olmaya, doğayı dinlemeye davet ediyor. .