BEYMEN’DEN TATLI SÜRPRİZLERLE DOLU YILBAŞI KUTLAMASI

Musa

New member
Her yıl ilham veren kampanyaları ve merakla beklenen görkemli yılbaşı vitrinleriyle kente yeni yıl ruhunu getiren Beymen, yılın en heyecan dolu periyodu yaklaşırken bir daha hayli özel bir kampanyaya imza atıyor.

Yeni yılın ömrümüze katacağı hoşluklardan, ömrün ince zevklerinden ve tatlı sürprizlerden ilham alan “Happy Tasty Year” yılbaşı kampanyasını, Beymen CMO’su Elif Göktaş’tan dinledik.

Sürprizlerle dolu “Happy Tasty Year” yılbaşı kampanyasının ilham kaynakları neler?
Yeni fırsatlar, tecrübeler, umutlar, başlangıçlar müjdeleyen, tutkularımızın peşinden gitmek ve hayallerimizi gerçekleştirmek için bize yesyeni başlangıçlar sunan yılbaşı, bizim için en kıymetli devirlerden biri. Yılbaşı kampanyamız ve aktivitelerimiz için ajanslarımızla aylar evvelce hazırlıklara başlıyoruz.

Yılbaşının ömrü kutlamak için en özel devirlerden biri olduğu fikrinden hareketle, yeni yılın ömrümüze katacağı hoşluklardan, ömrün ince zevklerinden ve tatlı sürprizlerden ilham alarak reklam ajansımız TBWA ile bir arada bu yılbaşı periyodu için “Happy Tasty Year” kampanyasını hazırladık. Kampanya ile sürpriz, mucize, tutku, sihir, macera, cümbüş üzere yaşama tat katan bedelleri hayata taşımayı amaçladık. “Happy Tasty Year” konsepti karakterleriyle, bu ışıl ışıl ve eğlenceli dünyayı kampanya sinemamıza, armağan paketlerimize, ikram kataloğumuza, toplumsal medya hesaplarımıza ve mağazalarımıza taşıdık.

Beymen CMO’su Elif Göktaş

“Happy Tasty Year” kampanyasını ne vakit ve hangi mağazalarda nazaranceğiz? Heyecan dolu bu kampanya özelinde, Beymen severleri neler bekliyor?
Yılbaşının olumlu gücünü, uzun haftalara yaymak, yeni yıl coşkusunu doyasıya yaşamak ve yaşatmak için Kasım ortası prestijiyle kampanyamızı başlattık. Kampanyayla paralel olarak özel yılbaşı vitrinlerimizi ve mağaza içi dekorlarımızı, farklı kategorilerde her zevke uygun ikram alternatifleri sunan yılbaşı armağan kataloğumuzu hazırladık. Aralık ayı boyunca da İstanbul’da; Şiddetli Center, İstinyePark, Suadiye, Nişantaşı; İzmir’de İstinyePark, Ankara’da Panora ve Armada Beymen mağazalarımızda yılbaşı hediyelerinize özel dokunuşlar katarak sevdiklerinizi daha da memnun edebileceğiniz kişiselleştirme etkinliklerinden makyaj ve bakım günlerine, çiçek workshop’larından lezzet dolu ikramlara ve canlı müziğe kadar kente yeni yıl ruhunu getirecek, birbirinden farklı sürprizlerle renklenecek hayli sayıda etkinliğimiz olacak.

2023’e hakikat geri sayımın başladığı bu vakitte dünyaca ünlü kozmetik markaları da hoşluk rutininde fark yaratacak ve yılbaşı makyajı için ipuçları verecek tecrübeler ile bizlerle olacak. Byredo, ünlü makyaj artisti Rıfat Yüzak’ın iştirakiyle 17 Aralık’ta Beymen Güçlü Center’da makyaj tecrübesi sunacak. Chanel, Tom Ford, Burberry, Killian, Lancome, YSL ve Guerlain’ın ortalarında yer aldığı dünyaca ünlü kozmetik markaları ise farklı günlerde Beymen mağazalarındaki özel workshop ve makyaj uygulamalarıyla dönem makyaj trendlerini teğe bir deneyimleme fırsatı sunacaklar.

Magnolia Bakery de birbirinden lezzetli eserleri ile Beymen Happy Tasty Year dünyasına dahil oldu. Magnolia Bakery’nin Vadi İstanbul’daki tek şubesi haricindeki birinci satış alanı olan ve markanın renkli dünyasından ilhamla tasarlanan Magnolia Bakery Pop Up yılbaşına kadar Beymen Kuvvetli Center meydan katında unutulmaz bir lezzet şöleni yaşatacak.

Morini’de kurulacak Happy Tasty Bar’da yeni yılın ikonik lezzetleri sunulacak. Ayrıyeten Morini, Beymen Happy Tasty Year dünyası için hazırladığı özel ikramlarla; Beymen Şiddetli Center, Beymen İstinyePark, Beymen Suadiye ve Beymen Nişantaşı’ndaki yılbaşı aktifliklerine lezzet katacak.

Fuji Sinema, Şiddetli Center, İstinyePark, Suadiye ve Nişantaşı Beymen mağazalarında kurduğu fotoğraf alanıyla yılbaşı anılarını ölümsüzleştirecek.

Ayrıca ünlü müzik kümeleri ve DJ’ler Beymen mağazalarındaki canlı performanslarıyla Beymen Happy Tasty Year Yılbaşı aktifliklerine renk katarken, yılbaşı cümbüşünün çıtasını daha da yükseltecekler.

Yeni yıla tadına doyulmaz bir başlangıç yapmak, özel yılbaşı sürprizleri ile hem kendini, tıpkı vakitte sevdiklerini keyifli etmek isteyen herkesi Beymen’lere bekliyoruz.


Hediyeler kelam konusu olduğunda özel dokunuşların fark yarattığını biliyoruz. Kampanya kapsamındaki kişiselleştirme alanları konuklara neler sunuyor?
Hediye vermek her vakit özeldir. Kattığımız şahsi dokunuşlar ise hem hediyemizin bedelini arttırıyor, tıpkı vakitte sevdiklerimize kendilerini fazlaca daha özel hissettiriyor. Bu niçinle biz de yılbaşı armağanları için bir epeyce kişiselleştirme fırsatı sunuyoruz.

1774 yılından bu yana Floransalı zanaatkarlar tarafınca tasarlanan lüks deri eserleri ve kalemler tasarlayan dünyaca ünlü Pineider’in 16-17 Aralık’ta Beymen Güçlü Center’da özel bir aktifliği olacak. Markanın İtalyan kaligrafi ustası markanın deri dizaynlarından alacağınız yılbaşı ikramlarını şahsileştirecek.

Niş parfüm dünyasının beğenilen markası Parfums De Marly, dileyen Beymen dostları için 23 Aralık’ta Beymen Şiddetli Center’da, 24 Aralık’ta Beymen İstinyePark’ta, bir başka parfüm markası Penhaligon ise 24-29-30 Aralık’ta Beymen Kuvvetli Center’da gerçekleşecek özelleştirme aktifliğiyle parfüm şişelerini bireye özel kılacak.

Bunların yanı sıra cam eserler ve yılbaşı çuvalları için de kişiselleştirme etkinliklerimiz olacak. Ayrıyeten dileyen konuklarımız İzmir’de İstinyePark, Ankara’da Panora ve Armada Beymen mağazalarımızda 24 Aralık’ta gerçekleştirilecek Yılbaşı Kart Kaligrafi etkinliğimizle ikram kartlarını şahsileştirebilecek.

Yeni yıl için favori armağan alternatifleri neler?
Beymen’in ayrıcalıklarla dolu ikram dünyasında, dünyaca ünlü markaların 2022-23 Sonbahar- Kış koleksiyonundaki göz alıcı ayakkabı ve çantalarından aksesuarlara, niş parfümlerden mesken aksesuarlarına kadar, sevdiklerinizi özel hissettirecek sayısız ikram seçeneği yer alıyor. Yılbaşı periyoduna özel olan Beymen battaniyeler, mumlar ve mesken aksesuarları en epey tercih edilen armağanlar içinde yer alıyor. Bunlara ek olarak, Beymen’in yılbaşı teması ‘Happy Tasty Year’a özel olarak Atelier Rebul ile mum ve oda parfümü, Melez Tea ile Chocolate Cake aromalı çay ürettik. Ben yılbaşı i��in sevdiklerime bu eserlerden almayı planlıyorum.

Beymen hanımı, 2023 yılbaşı kutlamalarında nasıl görünümler tercih ediyor?
Beymen hanımı yılbaşı kutlamalarında görünümüne renk katmayı ve ışıldamayı seviyor. ‘Glam’ konseptine uygun elbiseler, Mach& Mach’in gümüş taşlı ve tüy ayrıntılı etek ve bluz kadrosu, Aquazzura’nın ışıltılı kristallerle kaplı topuklu sandaletleri, Jimmy Choo’nun göz alıcı fiyonklu Aveline sandaletleri, Valentino Garavani’nin kristallerle kaplı One Staud çantası ya da Alexander McQueen’in Swarovski taşlarla süslenmiş yeni çantası “The Jewelled Hobo” ülkü seçeneklerden kimileri. Daha sade bir görünüme sahip olmak isteyen Beymen hanımı içinse, Academia siyah saten midi elbise en ülkü seçenek

Beymen’in ELLE okurlarına yeni yıl iletisi….
Yeni yıl için öncellikle herkese sıhhat diliyoruz. 2023 tatlı sürprizlere açılan, tadına doyulmaz bir yıl olsun!