Yaz Beats ile Blakes kardeşleri: Jaylen ve Mikayla aynı hafta sonu oyun kazananlarla tanıştı

semaver

New member
Mikayla Blakes, atlamasını mükemmel bir şekilde gösterdi, ribaund'u kenarın önünden aldı ve saatte 0.8 saniye ile topu eğdi. Kısa bir süre sonra Vanderbilt'in 2019'dan beri rakip Tennessee'ye karşı ilk zaferini kutladı.

Sonra komik bir şey oldu.

“El sıkışma çizgisinden sonra dedim ki: 'Meydandaki bu çıplak kafa kim? Yemin ederim ki bu tepkiyi daha önce gördüm ”dedi. “Diye düşündüm: 'Bu kimdi? Onu tanıyorum. '

“Sonra yaklaştım ve dedim:” Vay canına. Babam mahkemeye çıktı. Nereden geldi? “”

Vermont'daki II. Michael's College'daki eski bir oyuncusu ve Onur Salonu üyesi Monroe Blakes genellikle daha ayrılmıştır. Blakes mütevazı bir aile ve babasının çiftliği fırtınaya uğratmak için güvenliğin güvenliğini patlattığı fikri olan Mikayla, kendini berbat etmesine izin verdi. Ancak Monroe, Commodores'in birinci sınıf fenomeni olan kızı, üniversite kariyerinin en büyük anında oyun kazananıyla tanıştığında Pazar günü kendine yardım edemedi.

Tıpkı Cumartesi günü 0.9 saniyeyle Kuzey Carolina'ya karşı duygularını tutamadığı gibi.

İki çocuk, iki gün içinde iki yaz raket, her ikisini de kişisel olarak görmeye hevesli bir baba.

“Tekrar tekrar kullandığım kelime harika. Kutsanmış.' Ve bunun adalet yapıp yapmadığından emin değilim ”dedi Monroe Blakes. “13 yaşında basketbol oynamaya başladım, bu yüzden 40 yılı aşkın bir süredir oynuyorum. … Ama ikisi beni son 40 yılımda yaşamadığım yeni zirvelere ve yeni anılara getirdi.

“Kardeşin ve kız kardeşinin üst üste yapma şansı nedir?”

Gururlu bir babanın yüzü
🥹

Mikayla Blakes ve erkek kardeşi Jaylen Blakes 24 saat içinde her iki oyunla da tanıştılar.#Anchordown https://t.co/jjzznnxulp pic.twitter.com/mcsb9oxhe1

– Vanderbilt WBB (@Vandywbb) 19 Ocak 2025
Mikayla Blakes'den sonra sırtıyla#Anchordown pic.twitter.com/ucxnegaixw

– Vanderbilt WBB (@Vandywbb) 19 Ocak 2025
Son sezonunda mezun olarak Stanford'a taşınmadan önce Duke ile üç yıl geçiren Jaylen, Dean Dome'da oynamak için bir yabancı değildi. Chapel Hill'deki üç maçta Duke ile 2-1 gitti ve en ünlü spor mekanlarından birinde kendi büyük anını kurmayı hayal etti.

Stanford'dan önceki gece Jaylen, UNC'ye karşı efsanevi oyunları 2012'de hala Duke Lore'de yaşayan eski Blue Devils muhafız Austin Rivers'ı düşündü. Ayrıca, 2020'de Duke'un ekstra bir süre Tar Heels'e karşı kazandığı Wendell Moore'un oyun taçlı put put putlarına geri döndü.

“Bu sadece hayal ettiğim bir şey,” dedi Jaylen. “Ve o anda olabilmek özel bir şeydi.”

Stanford ile Jaylen, yedi saniye ile kardinal sepetin altında 71: 70'e tırmandı. Topu geri aldı ve sol yan çizgiyi sıyırdı.

“Seth Trimble'da çok iyi bir defans oyuncusu vardı. Ben de dedim ki: “Sırayla beni kesecek,” dedi Jaylen. “Ve beni kapatır kapatmaz, salınımının geriye doğru gittiğini hissettim, bu yüzden istifa etmeye ve atış yapmaya karar verdim.

“İnanılmazdı. İnanılmaz bir andı. Bu çekimi yaptığınızda bir şey, bu çekimi yapan sadece siz değil. Bu gezi yolunda onu destekleyen herkes. “

Monroe, oyunları stantlardan ağır çekimde geliştirme hissine sahipti. Az önce ne gördüğünü anlamak için bir saniyeye ihtiyacı vardı.

“Bu top içeri girdi. İçeri girdi,” diye hatırladı. “Bu oyun kazananı.”

Nashville'de Mikayla eğitimden yeni çıkmıştı ve Vanderbilt'in erkek takımının daha sonra Tennessee'ye Tennessee'ye karşı nasıl vurduğunu görmek için anıt spor salonuna gitmeden önce cep telefonunda oyunu izledi. Atışı gerçek zamanlı olarak kaçırdı çünkü akışı tekrar tekrar dondu. Ancak metin mesajları ve telefon görüşmeleri akışı patlak verdiğinde, Stanford'un kazandığından ve akışı geri sarmak için daha iyi hizmet almak için soyunma odasına acele ettiğinden şüphelendi.

“Atışa çarptığını gördüm ve ayın üstünde heyecanlandım,” dedi Mikayla. “Babamı yamaya başladım ve sonra kardeşimi aramaya başladım çünkü o zamanlar o sırada soyunma odasına girmişti. Bu yüzden sadece kardeşimin telefonunu aradım ve ona yazdım, heyecanlandım. “

Jaylen ve Mikayla Blakes. (Vanderbilt Atletizm)

Ertesi gün Monroe, karısı Nikkia'nın Meyayla'nın oyunu için ona katıldığı Nashville'e uçtu. New Jersey'de yaşayan Blakes, en azından birinin çocuk oyunlarının her birinde olmak için her şeyi yapacağı bir anlaşma yaptı – Jaylen ve Mikayla'nın karşısındaki ülkede oynadığını düşündüğünüzde küçük bir performans yok.

Vanderbilt dördüncü çeyrekte 10 puan kaybettiğinde ve oyunun tele ineceği anlaşıldığında, Blakes'lerden biri sessiz kısım söyledi.

“Bizimle birlikte olan birinin bize şöyle dedi:” Ya Mikayla oyunu kazanırsa? “Dedi Monroe.”

Kaliforniya'daki kampüse geri dönen Jaylen, tüm oyunu Stanford'un eğitim odasından izledi. O da ailesinin bir hafta sonu çok mutlu olabileceğinden şüpheliydi.

“Düşündüm ki:” İkimiz de arka arkaya bir oyun kazananla tanışmamızın bir yolu olamaz. “Ve son parça için önemliydi,” dedi. Aman tanrım. ' Özel bir şeydi. “

Monroe kutuyu kutlamak için çeşni fırlattıktan sonraki anlarda Jaylen, ailesini eğlenceye katılacağını buldu. Mikayla daha sonra annesinden anın babasının gözlerine gözyaşı döktüğünü öğrendi. Miyayla soyunma odasına döndüğünde, Jaylen'den altı kaçırılan çağrı vardı.

“Yedinci çağrıyı aldım,” dedi.

“Onu kız kardeşim olarak alacak kadar şanslıyım,” diye ekledi Jaylen. “Neyse ki, onun ağabeyi olmak.”

Bu hafta Monroe nihayet Mikayla'nın şaka yaptığı en yüksek seviyeyi sürmeye devam ettiğinde aldığı yaklaşık 100 metin mesajını yanıtladı, hayatının en iyi anı olabilir.

Bahçedeki çocukları için iyileştiği ya da Nikkia onları tek oyunlar olarak ayırmalarına yardımcı oldu. Bu, Blakes ailesinin asla unutulmadığı bir andı.

Monroe, “Çocuklarım hakkında sevdiğim şeylerden biri çok rekabetçi bir diziye sahip olmaları.” Dedi. “Birbirlerine karşı yarışıyorlar, ama birbirlerini seviyorlar, böylece daha iyi hale getiriyor. Sadece inanılmaz bir dinamikti – birbirinden bu aşk ve destek.

“Her zaman konuşuyorlar, birbirlerine ipucu veriyorlar. Oyundan sonra oyun kazananını vurduğunda onu aradı ve onu aradı ve bu yüzden gurur duyuyorum. Çok fazla iş yaptın ve o anda sadece senin için mutluyum. “

(En iyi fotoğraf: Grant Halverson / Getty Images; Andrew Nelles / USA Today Network resimler hakkında)