WNBA Taslak Gizli: GMS Anonim İzci Paige Bueckers ve Diğer March Madness Muhafızları

semaver

New member
2025 WNBA tasarımı, beşinci yılını kullanma kararından bu yana en iyi seçim olarak en iyi seçim olarak sınıflandırılan UConn'un Paige Bueckers tarafından yönetiliyor. Ancak Bueckers'ın ötesinde, bir sonraki seviyede olan derin bir gardiyan, golcü ve kanatların derin bir havuzu var.

Bueckers ve Notre Dame ve NC State'in ikilileri de dahil olmak üzere bazı meslektaşları hala NCAA Turnuvasında yarışıyor. UConn, 2016'dan beri ilk ulusal şampiyonasını ve Bueckers'ın ilk unvanını arıyor. Eğer elde edilecek çok şey varsa, taslak çok uzak görünüyor, ancak 14 Nisan'daki New York'ta tarih ulusal şampiyonadan sadece sekiz gün sonra yaklaşıyor.

Altı WNBA genel yöneticisi, NCAA turnuvası başlamadan önce yaklaşan tasarım sınıfı hakkındaki açık görüşlerini Atletik ile paylaştı. Açıkça konuşmak için anonimlik aldılar. Çarşamba günü, Aneesah Morrow, Kiki Iriellen ve Dominique Malonga gibi ön sahne oyuncuları incelemelerinizi içeren başka bir sorun yapacağız.

(Oyuncular alfabetik sırayla listelenmiştir. Şu anda Pazartesi gününe kadar istatistikler. Sternehen bir oyuncunun ek bir üniversite yetkisine sahip olduğunu gösterecektir.)

Georgia Amoore | 5-6 Muhafız | Kentucky

19.6 PPG, 6.9 APG, 36.7 mpg

“Harika kolej basketbol oyuncusu. İkinci bir sözleşmeye giren bir rotasyonel WNBA oyuncusu olacak kadar yapabilir mi?”

“Bir takımı ve takım arkadaşlarını basit noktalara götürme yetenekleri nedeniyle, Georgia Amoores oyunu basit noktalara çevrilecek.

“Küçük, küçük bir koruma olarak başarılı olmak zor, bu yüzden boyut tam olarak ana.

“Sıcak, çok şey yapıyor (Steve) Nash -Things.

“Hiç şüphe yok ki golcü, ateş edebilir, oyun kurucu. Nokta gardiyanları bir bonus. Bulması zor.”

Georgia Amoores College kariyeri mükemmeldi
👏

🏀
VT tarihinde ilk üçlü çift
🏀
Hokies'i ilk ACC başlığına ve son dört görünüme yönlendirdi
🏀
Yardımın VT lideri (656)
🏀
Bir oyunda çoğu puan için Kentucky rekoru (43)
🏀
2x İlk Takım All-ACC & 1X … pic.twitter.com/mlxsbowksh

– ESPNW (@spnw) 23 Mart 2025
Paige Bueckers* | 5-11 Muhafız | UConn

18.7 PPG, 4.8 APG, 63.4 Ts%

“Paige ile ilgili tek endişem fizikseldir. Eğer sağlıklı kalabilirse, bence çok yıldızlı bir yetenek. Topla veya topsuz oynayabilir, bu da onu çok değerli kılabilir. Savunmasından daha iyi hayatta kalacak kadar büyük ve uzun sürüyor. Bence savunmasından daha iyi, ama hayatta kalmak zor.

“İnsanların her zaman olası kusurlar hakkında konuşmak istediklerine rağmen (o)
Hala bu tasarımda en güvenli. “

Diyerek şöyle devam etti: “Oyunun hızına ve fizikselliğine adaptasyon derhal etkisini belirliyor.”

“Büyük lider. İnanılmaz derecede dengeli. Meydanın dışında ve dışında hazır, profesyonel ve çok etkileyici.

Sonia Citron | 6-1 Kanatlar | Notre Lady

14.2 ppg, 5.4 rpg, 38.1 3-p%

“Total Paket Oyuncusu. … Puanlaması için üç seviyesi var, birkaç pozisyonu savunabilir, IQ grafiklerin dışında.”

“Oyunun ihtiyacı olan 3 ve d.”

“Çok, çok dengeli. Açıkçası top son derece iyi ateş ediyor. Tüm paket var. Oyun onun için yavaşlamış gibi görünüyor.”

“Büyük hayran, tavanı bilmiyorum, yıldız gücünü bilmiyorum, kazanan bir takımda üretken bir oyuncu olmak ve ekibinizin tabanını artırmak, oldukça büyük bir hayran.”

Azzi Fudd* | 5-11 Muhafız | UConn

13.2 PPG, 1.2 SPG, 44.8 3-PT%

“İyi vuruyor, ama örneklem büyüklüğü çok küçük. Çekimlerinden gelen tehdidin dışındaki oyunu nasıl etkileyeceğinden emin değilim ve silahlı çatışmalarınızın grafiklerin dışında olmadığını düşünmüyorum, bu yüzden gerçek etkiden daha büyük bir üne sahip olduğundan biraz endişeliyim.”

“Sağlık Azzi için 1 numara. Harika bir profesyonel olmak için tüm araçlara sahip. Gerçekten sağlığına bağlı. Harika çekim, büyük savunucu.”

Diyerek şöyle devam etti: “Gazetebilecek gerçekten ilginç bir tamamlayıcı Rotary kazananı olabilir. Üç-D Potansiyel Oyuncular.”

Aziaa James | 5-9 Muhafız | NC Eyaleti

17.8 PPG, 4.9 RPG, 2.7 APG

“Gerçekten dinamik. Harika bir sonlandırıcı. Sadece yokuş aşağı git. Büyük savunucu. Sanırım bu ligde uzun süre gerçekten iyi bir koruyucuya sahip olacak.”

“Nasıl sekiz yıllık bir kariyere sahip olduğunu görebiliyordum. Nasıl yaptığını görebiliyordum ve işe yaramıyor. Onu bankadan mikrodalga arabası olarak görüyorum ve bunlar gerekli.”

Diyerek şöyle devam etti: “Bu bir sonraki seviyeye gelirse ona karşı savunma oyun planlarına uyum sağlama yeteneğiniz, bunu yapıp yapamayacağına karar verecek.”

“İyi bir kombo vasi, ancak WNBA gecesinde yarışmalara katılmak için fiziksel ve daha güçlü olmak zorunda kalabilir.”

Olivia Meilen* | 5-10 Guard | Notre Lady

15.5 PPG, 5.9 APG, 40.1 3-P%

“Paige'den sonra en güvenli ikinci seçim.”

“Kesinlikle olağanüstü bir pasör.

“Büyük hayran, özellikle de çatışma olduğu yerde olmaya devam edebilirse. Oyunda sahip olduğu sallanmayı seviyorum. Büyük bir değişikliğe sahip olduğu konusunda büyük bir his var. Dripbble, pas, çekim kombinasyonunu seviyorum. Nokta koruyucusundaki boyutunu seviyorum. Sanırım muhtemelen top üzerinde oynayabilir.”

“İnanılmaz derecede dinamik. Uzun yıllardır gördüğüm en iyi golcülerden biri. Bazen oyunların sonundan savunmacı bir şekilde dışarı çıktı, ama bence savunma sonunun hala büyüyecek alanı var.

Te-Hola Paopao, ilk turun taslak seçimi olan en son Gamecocks oyuncusu mu? (Aurelien Meunier / Getty Images)
Te-hola paopao | 5-9 Muhafız | Güney Carolina

9.7 PPG, 2.9 APG, 37.1 3-P %

“Katı kolej oyuncusu. 3 puanlık atıcı temizleyin. İnsanların gelip bir sonraki seviyede yaratması için yeterli mi?”

“Paopao uzun bir menzilden yenme yeteneğine sahiptir. Güçlü liderlik niteliklerine sahiptir ve basketbolu dağıtabilen başka bir yüksek -IQ oyuncusudur.”

“Paopao verimli bir şekilde verimli. Çok iyi savunuyor. Şafak çocuklarının (Staley) çocuklarının ne kadar büyük ya da ne kadar az olursa olsun, ne olursa olsun, ne olursa olsun rollerini oynayacağını biliyorsunuz. Toprağın her iki ucundaki oyunu gerçekten etkiliyor.”

Saniya Nehirleri | 6-1 bekçi/kanat | NC Eyaleti

11.8 PPG, 6.6 RPG, 3.6 APG

“Sizin için iyi haber, bir nokta koruyucusu olabileceğinizdir. Ve çekim yapamazsanız, topu elinizde tutmanız ve biraz daha hayatta kalabileceğiniz için daha iyi oynamanız.

“Tasarımdaki en sportif güvenlik görevlisi, ancak WNBA'da 3 puanlık olmayan bir atıcı koruma için bir yer var mı?”

“Sportiflik büyüleyici. Bazen kontrolden çıkıyor, böylece sadece 3. çekim olduğunda sürüş sırasında çekimlerini daha iyi seçip daha iyi seçmeye ve seçmeye devam ediyor.”

“Kanat pozisyonundan büyük uzunluk ve uzunlukları ve sportiflikleri ile seçkin bir savunmacı olma olasılığı.”

°

2 NC Devleti 7 numaralı Michigan Eyaletini yendi, 83-49.

Saniya Rivers, NC State Programının tarihinde bir NCAA turnuvasında çift çift çift yayınlayan ilk oyuncuydu, Azia … pic.twitter.com/eyb86asf8i

– Poother Tire (@postherhoops) 24 Mart 2025
Shyanne Satıcıları | 6-2 Kanatlar | Maryland

14.2 PPG, 4.2 APG, 41.8 3-P%

“Boyutunu seviyorum, sportifliğini seviyorum. Tüm araçlara sahip, bazen geliyor ve dışarı çıkıyor.

“O bir golcü, muhtemelen ikisini ve üç ve (streç) dört oyunu yapabilir. Kullanılabilirlik genellikle en iyi yetenektir ve bazı yaralanmalarla biraz kayalık yılı vardır.

“Bir sonraki seviyedeki geçerliliği ile güvenilir veya güvenilir mi? Mevcut sağlığınızla ilgili sorular taslağınızı geri alabilir ve sonuçta W seviyesindeki en iyi konumunuz nedir?”

Hailey Van Lith | 5-7 Muhafız | TCU

17.7 PPG, 5.5 APG, 1.2 SPG

“Yüksek basketbol olan sert bir çocuk -iq. Her üç seviyeden de gol atabilir ve basketbolunu debriyaj anlarında alabilen ve bir şeyler yapabilen bir oyuncudur.”

“Hailey, yüksek kullanıma sahip bir oyuncu olarak başarılı oldu. W'de küçük pencereler aldığında rolü nasıl görünecek? Topa sahip değilse, sınırlı dakikalar içinde kariyerinde sınırlı dakikalarda ne kadar etkili olabilir?”

“Çok fazla kum. Sahaya adım attığında getirdiği ateşi seviyorum. Her gece ondan ne aldığınızı biliyorsunuz. Soru işareti hala savunma sonunda. Hala daha iyi olmak zorunda.

“Bu yıl kendine yardım etti. Oyunu farklı alanlarda etkileyebileceğini gösteriyor.”

(İllüstrasyon: Will Tullos / Sporcu; Hailey Van Lith, Paige Bueckers ve Olivia Miles: Ron Jenkins, Michael Reaves, Joe Buglewicz / Getty Images)