Takım dışı kalan Mesut Özil’den derbi paylaşımı: Muvaffakiyetler ekip

semaver

New member
Harika Lig’in 32. haftasında 10 Nisan Pazar (bugün) derbi heyecanı yaşanacak. Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray’ı 20.30’da Ülker Stadı’nda ağırlayacak.

Sarı lacivertlilerde kısa bir süre evvel Ozan Tufan ile bir arada takım dışı bırakılan yıldız futbolcu Mesut Özil’den, dev çaba öncesi bir paylaşım geldi.

Özil, şahsi Instagram hesabından kadro ile bir arada olduğu bir fotoğrafı paylaşarak, “Başarılar Takım” notunu düştü. Yıldız futbolcunun bu paylaşımı kısa müddet ortasında toplumsal medyada gündem oldu.


Derbiden bir gün evvel Fenerbahçe Yöneticisi Selahattin Baki, yaptığı açıklamalarda Mesut Özil’in takım dışı bırakılmasına da değinmiş ve şu tabirleri kullanmıştı:

“Fenerbahçe Spor Kulübü olarak bu biçimde bir karar verildi, kulüp bu sonucun gerisinde şu an. Bir karar aldık, yeni bir polemik sayfası açmaya gerek yok.”

“MESUT, FENERBAHÇE’DE KALMAYA DEVAM EDECEK”

Mesut Özil’in Fenerbahçe’de takım dışı kalmasının akabinde oyuncunun menajeri Erkut Söğüt açıklamalarda bulunmuştu. Yıldız futbolcunun Fenerbahçe’de kalmaya devam edeceğini belirten Söğüt, “böyle bir olay yaşandı diye kimse Mesut’un eşyalarını toplayıp gitmesini beklemesin” sözlerine yer vermişti.

26 MAÇTA 9 GOL 2 ASİST

Özil, Üstün Lig’in 13. haftasında oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde 31. dakikada attığı golle grubunu öne geçirmişti.

Kanarya ile olan mukavelesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden Mesut Özil, bu dönem forma giydiği 26 maçta 9 gol ve 2 asist kaydetti.