Tour de France bisikletçisi, karısını ve oğlunu öptüğü için para cezasına çarptırıldı. “Rüya anı” buna değdi

semaver

New member
Julien Bernard Cuma günü harika bir eve dönüş yaşadı. Bernard'ın memleketi Burgundy'de düzenlenen Tour de France'ın yedinci etap zaman denemesi sırasında Fransız bisikletçi, evindeki kalabalığın coşkusundan keyif aldı ve karısına ve oğluna sıcak bir şekilde sarıldı.

Ailesini öpmek için arabasını durdurduğu için Bernard, Union Cycliste Internationale (UCI) tarafından 200 İsviçre frangı (223 $) para cezasına çarptırıldı. Yönetim kurulu, onun davranışını “yarış sırasında uygunsuz veya uygunsuz davranış ve sporun imajına zarar verici” olarak değerlendirdi.

Sahadaki yüzlerce tezahürat yapan hayranından coşkulu alkış alan öpücük, Bernard'ın bir kolunu havaya kaldırarak dik bir tepeye doğru koştuğu ve arkadaşları ve ailesinin de ona katılmak için pist boyunca toplandığı sinematik bir anda gerçekleşti. tabela sallıyor ve enstrüman çalıyor.

Grubun ortasında oğullarını taşıyan, yüzü gülen karısı vardı.

Julien Bernard için inanılmaz hayran desteği ve zaman denemesi sırasında ailesiyle birlikte geçirdiği muhteşem sahneler.#TDF2024
📺
: Tavus kuşu pic.twitter.com/FjIhSOWtjx

— NBC Spor Bisikleti (@NBCSCycling) 5 Temmuz 2024
Sosyal medyada Bernard cezayı şaka olarak algıladı.

Bernard X'e şunları yazdı: “Sporun imajına zarar verdiğim için özür dilerim UCI.” “Ama her gün 200 (frank) ödemeye ve bu anı yeniden yaşamaya hazırım.”

Belçikalı Remco Evenepoel, engebeli 23,5 km'lik (14,6 mil) etabı sonunda kazandı.

Bernard'ın 32:03'lük süresi etabın 61. en hızlı zamanıydı. Lidl Trek'ten takım arkadaşı Giulio Ciccone etabı 31:19'da tamamlayarak 41. oldu.

Başka bir Lidl-Trek takım arkadaşı Toms Skujins, Bernard'ın cezasına benzer alaycı bir kafa karışıklığıyla tepki gösterdi.

UCI, UCI işlerini yapar
😂
pic.twitter.com/VFrIDWYL2I

— Toms Skujiņš (@Tomashuuns) 5 Temmuz 2024
Bernard, denemeden sonraki bir röportajda “Eşimin ve arkadaşlarımın tırmanışta bir şeyler başardıklarını biliyordum ve onları görmeyi sabırsızlıkla bekliyordum” dedi ve daha sonra şunu ekledi: “Arkadaşım ve ailemle birlikte geçirdiğim her saniyenin tadını çıkarmak istedim. Benim için rüya gibi bir an oldu.”

“Zaman denemesinde eğlenmek için zamanınız var. Bunlar bende devam etme ve bisiklet sürme isteği uyandıran anlar.”

Gerekli okuma

(Fotoğraf: Dario Belingheri / Getty Images)