Sorular ve Cevaplar: Rose Zhang TGL yatırımı, LPGA'nın geleceği ve yavaş oyun hakkında

semaver

New member
Rose Zhang'ın hayran olması gereken birçok şey var. İki yıl önce profesyonel olmadan önce, muhtemelen Frauengolfes tarihinde en büyüyen amatördü. Şimdi LPGA'da yarışıyor ve 21 yaşında oyunun Gene Z hareketinde birkaç profesyonel zafer var.

Zhang, Stanford Üniversitesi'ni bir iletişim ana dalında ziyaret ederken her şeyi yapar ve bu kış 22 kredi alır (uluslararası LPGA zaman planı ile okulu telafi etmek için her yıl 10 haftalık bir çeyrek sona erer). Zhang, 2027 son tarihine giderken derslerin üçüncü çeyreğini bitirdiğinde, Atlet LPGA'nın durumu, uyarlanmış öncesi sezon programınız ve golf simülatör deneyinde yeni baskınız hakkında konuşmak için. Zhang şimdi Bay Golf Kulübü'ndeki Azınlık Yatırımcısı, Daily'den San Francisco takımı. TGL'ye göre, LPGA ile aktif tartışmalar, en iyi oyuncuları entegre edebilecek yarışmalar geliştirmek için gerçekleşiyor. Sanal deliklerle, oyuncuların hepsi karışık bir etkinlikte aynı t -shirt kutularından gelebilir, böylece teknoloji uygun mesafelere uyum sağlar. Bu anlaşmanın görüşü kesinlikle caziptir ve Zhang bir yandan büyülenir.

Bu konuşma netlik ve uzunluk için işlendi.

Günlük en son yatırımcısınız. Bu nasıl oldu?

Bunu sosyal medyada duydum, ama hiç yatırımcı olmayı hiç düşünmemiştim. Ajansım bana fırsatı sundu. Benim için düşük görevler çünkü orada oynayan ben değilim. Şeylerin yatırım tarafında olmak harika. Bu, en azından golf dünyasına yatırım yaptığım ilk şeylerden biri. Bay Area hayatımda ve kariyerimde önemli bir rol oynadı. Ben Stanford'da bir sporcuyum, SF şehrinde çok fazla golf oynuyorum ve bunun bir parçası olarak anlamlı bir şekilde düşündüm. Steph Curry, Klay Thompson ve Andre Iguodala gibi diğer sporcular daha da şaşırtıcı hale getiriyor. Takımı televizyonda görmek ve “Ah, küçük bir kısmım var!” Gerçekten değil … ama yapıyorum. Ben de duygusal olarak yatırım yapıyorum.

Çok fazla TGL gördün mü?

Serin teknoloji ve iç mekan ile golfçü olmayanların tadını çıkaramayacak bir enerjim var. Bence oyunun farklı bölümlerini ortaya çıkarmak, insanların kişiliklerini göstermek ve biraz eğlenmek gerçekten iyi bir platform. Bazı golf olmayan arkadaşlarım şöyle diyor: “Ah, bu şey bütün bir stadyum gibi ve içinde golf oynuyor musun? Bu ne anlama gelir? “Tüm bu çılgın ışıklara sahipsiniz – temelde bir gösteri. Onlara maruz kalmayanlar için iyi bir eğlence kaynağı. Golfçülerin herhangi bir kişiliğini görmüyorlar çünkü konuşmuyoruz. Eğlenceli Taraflar, oyuncuların mikroded ve hayranlarla etkileşime girebileceği.

LPGA oyuncuları TGL'nin bir parçası olmalı mı?

Bence bu tartışma konusu. Bu kesinlikle çok ilginç olurdu. Kapalı golf, bir veya takım takıma karşı bir format ile çok çeşitli çeşitlilik getiriyor. Çeşitliliğe sahip olmak gerçekten bu tür bir platformu hayata geçirir. LPGA'nın gemiye nasıl atladığını ve bir TGL etkinliğinde belirli oyuncuları nasıl aldığını kesinlikle görebiliyorum. Rory McIlroy, Lexi Thompson ve Max Homa “The Match” ile oynadım. Benzer, ama içeride ve içeride, bu yüzden herkes için adil bir oyun. Bence birçok insan anlamıyor, LPGA turunda birçok karakter var. Bu tür formatlar için çok uygun kişilikleri olan birçok insanı var.

LPGA'dan TGL'yi kim almalı?

Burada popüler karakterler hakkında konuşuyoruz. Başlangıçta Meghan Khang'ın oraya nasıl atladığını görmek istiyorum. Nasıl konuşulacağını biliyor, bu kesin. Charley Hull, dünyaya özgü bir isim, ne yaptığını görmek gerçekten eğlenceli olurdu. Gerçekten iyi oyuncular istiyorsanız, Lydia Ko var, Nelly Korda var.

Zhangs 2024'ün en önemli özelliği, kazanan -solheim Cup takımında görünüşüydü. (Gregory Shamus / Getty Images)

İpinizi Şampiyonların HGV Turnuvası'nda verdiniz ve T10 Finish'te yayınladınız, ancak bunun Stanford'daki kış çalışmalarınızdan sadece bir mola olduğunu biliyoruz. Düşük sezonunuz size nasıl davrandı?

Gerçek golften çok daha akademikti. Heyecanlıyım, çok sayıda harika proje yapıyorum. Bir AJGA etkinliği düzenliyorum. Okula odaklandım, arkadaşlarla takıldım ve son iki yılda takılamadığım insanlarla çalıştım. Bir taahhüt zamanı olması ve düşük sezonun biraz daha tadını çıkarmak gerçekten güzel. Bu bir sınırdır çünkü hala akademisyenleri ve golfü dengeliyorum. Ama döngüler dürüstçe bana meydan okuyor.

Bu dönem hangi sınıflarda kanıtlıyorsunuz?

Algoritmalar, danışma demokrasisi ve eleştirmenleri, İbranice Yahudi kısa öykü sınıfı, bilimsel teknoloji ve toplum için bir sınıf ve uyku ve hayaller adlı bir sınıf politikası alıyorum. Bilişsel bir bilim sınıfıdır. Derste uykuya dalırsanız bonus puan alırsınız. Bir fışkırtma silahı tarafından uyandırılırlar.

Kasıtlı olarak golften bir adım atmaya ve bu yıl kendinizi okula atmaya karar verdiniz mi?

Kesinlikle. Özellikle geçen yıl golf ve okulu uzlaştırabildim, ama sosyal hayatım biraz korkuyordu. Kendim ve sağlığım için büyük zorluk tazminatı yaşadım. Bu anlamda gezinmek biraz zordu. Bu yıl çok daha fazla amaçlandım. 22 sınıf birim alıyorum. Bu her öğrenci için büyük bir yük. Aslında akademisyenlerimi bitirmeye ve buna öncelik vermeye karar verdim ve dinlenip rahatlayabildiğimde insanlarla zaman geçirebildim. Biraz daha az bakım. Mart ayının sonunda başladığımda, son üç aydan tamamen yorulmadım ve yok değilim. Çok daha iyiydi. Şahsen Mart ayında en iyi yapabileceğim en iyi yolu hazırlamak istiyorum. Süper uzun bir sezonla, biraz daha dinlenmek benim önceliğim.

Sağlığınızdaki bu hıçkırıklardan bazıları nelerdi?

Her şey kendini çok yoğun bir şekilde uyguladım ve çok fazla ders aldım. Ben de sezonu tam hızda verdim. Uygulamada biraz ince yayıldım ve bir şeyler yaptım. Yıl sonunda 2020'de başlayan bileğimle bu tekrarlayan şey yaşadım ve geri döndü. Kronik kalmasını istemiyorum, bu bir öncelik. Güçlü olduğundan emin olmak için bileğimi yavaş yavaş şarj etmeye başlıyorum. Fizyoterapiye gidebilir ve iltihaplanmayı çözebilir, ancak bunları güçlendirmek veya en azından normal performansa geri getirmek için direnç ve ağırlık içeren devreler yapmalısınız. Bu beni olmak istediğim yere getiriyor.

2025'te yapmak istediğiniz düşünme veya hedefler için değişiklikler veya hedefleriniz var mı?

Aklımda olduğum 1 numaralı – ve tüm ekibimle bu konuda konuştum – sadece yaptığım şeylerle küratörlüğüm yaptığımdan emin olmak istiyorum. Her şeyi telafi etmekten ve örneğin her şeyi yapmaktan sorumlu kalmak istiyorum. Eğitmen eğitimimden geçtiğimden, vücudumu dinlendirdiğim ve rahatladığımdan emin olun, eğitmenimle çalışabildiğim ve verimli bir şekilde pratik yapabildiğim zamanlar ver. Kendim için bir program oluşturdum ve sadece onunla gitmek istiyorum. Bu yüzden bir şeyler turda yapıldığında ve çok şey devam ederken, geri düşebileceğim bir planım var. Geçen yıl kendimi olaylara hazırlıklı bir şekilde tasarladım. Bu yıl ana öncelik. Sonuçlar için o kadar endişelenmiyorum. Süreci planlayabilir ve onunla gidebilirseniz, sonuçlar gelir.

Bir sürece uyduğunuzda rahatlık buluyor musunuz?

İçinde özgürlük buluyorum. Kürettiğiniz bir yörüngede olduğunuzu bildiğiniz anda, en azından planları saptırmanız gerekip gerekmediğini düşünmek için biraz daha fazla ajansınız var. Burada biraz fazla yaptım ve oraya gittim – ve önceliklerimi doldurmadım.

Bu sonbaharda Aimpoint'i kullanmaya başladınız. Size yardımcı oldu mu ve süreç neydi?

Aslında Annika'da kullandım ve bu hafta en iyi haftam turdaydı. Kendimi çok cesaretlendirmiş hissediyorum. Açıkçası bir şeyler uygulamalıyım. Sanırım bana çok yardımcı oldu, özellikle de kendime güven. Ve yavaş oyun – doğru yaparsanız, diğer insanlar bunu yavaşlatmaz. Kibar olduğunuz sürece, bu en büyük.

Zhang geçen yılın sonunda rutinini değiştirdi ve Aimpoint stratejisine geçti. (Julio Aguilar / Getty Images)

Yavaş oyundan bahsetmişken, LPGA yeni bir yavaş oyun politikası yayınladı. Turun yavaş bir oyun sorunu olduğunu düşünüyor musunuz?

Kesinlikle birçok oyuncu tarafından ifade edildi. Özellikle par 5'ler ve par 3'ler için beklemek için çok zaman alıyoruz. Gününüzü yavaşlatır ve izleyenler için bir şeyler yavaşlar. Nihayetinde, dışarıdaki yavaş oyuncu olamayacakları için rutinlerini oluşturmak oyunculara kalmış. Anladığım şeyle uğraşmak zorunda olan oyuncular var. Sadece LPGA'nın bu düzenlemeye herkes için sahip olduğu için mutluyum. Gerçekten hızlı bir oyuncu değilim, ama yavaş olmaktan paranoyak olacağım. AJGA'da Junior Golf ile büyüdüm ve yavaş olduklarında bu kırmızı kartları alıyorsunuz.

LPGA yeni bir komiser arıyor. Öncelikleriniz ne olmalı?

Golfün iş yönü ve golfün gerçek rekabet dünyası zordur. Bu nedenle ne kadar zor olduğunu anlıyorum. Yeni Komiserin yapmak istediği en büyük şey, en azından ne niyetini ve en azından neyi amaçladığını ve oyunculara aktarmak istediğinizi iletişim kurmak veya en azından net bir şekilde iletişim kurmaktır. LPGA'yı taahhüt yoluyla, iş yoluyla, sponsorluk yoluyla genişletmelisiniz. Bu çok fazla EQ gerektirir ve bu anlamda çok fazla zeka gerektirir. Yeni komiserin gerçekten LPGA'nın gerçekten artabileceği temel şeyleri somutlaştırması gerektiğini söyleyebilirim. Kolay değil. Ayrıca, onları ele almak için ince bir çizgi olan oyuncuların çıkarlarına sahip olmalısınız. Bu yüzden iletişimin süper anahtar olduğunu söylüyorum. Oyuncular iş ruhunun nereden geldiğini anlarlarsa, bir şeyleri eleştirmek isteyebilirler, ancak en azından onlara neler olduğunu söyleyebilecek bir sesleri varsa bir şeyleri kabul ederler. Bu en büyük.

Sizce LPGA yıldızlarınızı tanıtacak kadar mı?

Öyle düşünmüyorum. Ben de buna inanan birçok oyuncu için konuşuyorum. Bunun nedeni, turun ne olduğunu gerçekten sunmak için karakterlere ihtiyacı olduğunu düşünüyorum – insanlara bir hikaye veya başa çıkabileceğiniz bir şey vermek. LPGA denedi. Bunun olmadığını sanmıyorum. Şu anda halka maruz kalmak için LPGA oyuncularına daha fazla bağlılık yaratıyorsunuz. Turda bu ayakkabıları doldurmaya hazır karakterler var. Dürüst olmak gerekirse, bu sadece stratejik taraftır. Bunları platformlara, medyaya ve diğer insanlara maruz bırakın. Birçok oyuncu zaten hazır. Çubuğun her iki ucuna da sahip olmalısınız. Oraya çıkmaya hazır olan oyuncu ve onları oraya itmeye hazır bir tur. Perde arkasında birçok girişim var. Hiçbir şey yapmadıkları için cesaretim yok, daha fazla, bu yüzden henüz çok şey yapmadılar.

(Toptoto: Cliff Hawkins / Getty Images)