Mart Çılgınlığı'nın yıldızları başlamadan önce ne dinliyor? 13 oyuncu ve antrenör mixtape'lerini paylaşıyor

semaver

New member
Kolej basketbolcuları takım otobüsleriyle NCAA turnuva stadyumlarına giderken, çoğu kulaklık takıyor, şarkı dinliyor ve atmosferin tadını çıkarıyor. Bazen antrenörler, Airpod'larında çınlayan bir melodinin tadını çıkarmak için en son keşif raporlarını incelemek için de kısa bir süre ayırırlar.

Bu müzikler de belki bilinçsizce bir amaca hizmet ediyor. Müzik sinirlerimizi sakinleştirebilir veya bizi neşelendirebilir. Belli bir vurucu bir doz güven aşılayabilir. Duygusal bir şarkı bize büyük hedefimizi hatırlatabilir. Leo Tolstoy bir keresinde “Müzik duyguların kısaltmasıdır” diye yazmıştı.

Mart Çılgınlığı devam ederken, Atlet Bu turnuva yıldızlarının hayatlarının en önemli maçlarından bazılarına katılmadan önce neler duyacaklarını merak ediyordum. Kadın ve erkek turnuvalarındaki oyuncu ve antrenörlerden maç öncesi oynatma listelerini bizimle paylaşmalarını istedik. Oyuncuların zevkleri Nicki Minaj'dan Veeze'ye ve Elvis Presley'e kadar uzanıyordu. Eğitmen yelpazesi gospel'den AC/DC'ye kadar değişiyordu.

Heyecan verici müziklerini dinlerseniz bu sporcularla aynı atışı yapamazsınız, ancak bu çalma listeleri sizi (koltuğunuzdan) tüyo için hazırlayacaktır.


NCAA Turnuva Oyuncusu Karışık Listeleri


Muhafız | 1 numara ABD

Kadın basketbolunun en parlak birinci sınıf öğrencisi Watkins, bu sezon Truva atlarını yeni zirvelere taşıdı. Maç başına 27 puanla ülke sıralamasında ikinci sırada yer alan Los Angeles yerlisi, maçlardan önce öncelikle hip-hop dinliyor. Ama her zaman The Incredibles'ın film müziğinden bir şarkı çalıyor; bu şarkı USC'nin 2023-24 tema şarkısının iki katı olabilir: “Life's Incredible Again.” Los Angeles'ta güvendeyiz.

“Her zaman maçlardan önce bunu oynarım” diyor, “çünkü The Incredibles'ı seviyorum ve bu beni heyecanlandırıyor.”



DAHA DERİNE GİT

Günlük NCAA Grup Seçimleri: Turnuvadaki her Perşembe maçı için uzman tahminlerimiz


Koruma | 3 numara LSU

Soru: Maçlardan önce kimi dinlersiniz?

Flau'jae Johnson: Ben.

Bu Baller. Sporcu-rapçi, Jay-Z'nin plak şirketi Roc Nation ile bir dağıtım anlaşması imzaladı. Peki neden maçlardan önce kendi şarkı sözlerini söylemiyor? Belki Tigers yeniden ulusal şampiyon olursa “My Moment” adlı şarkısıyla “One Shining Moment”in bir karışımını yaratabilir.

Johnson, “Bunalmış, tanıtımdan memnun bir adam gibi olmaya çalışmıyorum ama hepsi benim şarkılarım” diyor. “Maçlardan önce kendimi dinliyorum. Gerçekten motive edici, canlandırıcı müzik yapıyorum. Şarkılarımı duyduğumda her şeyi yapabileceğimi hissediyorum.”


Paige Bueckers


Muhafız | 3 numara UConn

Bueckers, Huskies'le geçirdiği dört sezonda üçüncü kez Final Four'a kalmayı hedefliyor. Ortalama 21,3 sayı ve neredeyse yüzde 54 şut yüzdesi ile verimli ve sağlıklı bir sezon geçiriyor. Çalma listesi ilham verici ve müjde ve modern hip-hop'la dolu. Bueckers sık sık Marvin Sapp'ın “Hepsi İçin Teşekkür Ederim” şarkısını çalıyor.

“Harika bir gospel şarkısı” diyor. “Maçlardan önce huzur ve şükran bulmama yardımcı oluyor.”



İleri | 5 numara Utah

1,80 boyundaki forvet Pili, Utah'ı üst üste üçüncü kez NCAA Turnuvasına geri götürüyor. Ülkedeki en iyi ve en benzersiz post oyuncularından biri, maç başına 20,8 sayı ortalaması ve yüzde 55 şut atışı ile maçlardan önce çoğunlukla hip-hop dinliyor (2000'lerin başından günümüze).

daha derine git


DAHA DERİNE GİT

Utah'ın yıldızı Alissa Pili onu görmek için akın eden hayranlara neyi temsil ediyor?


En sevdiği oyun öncesi şarkısı Drake'in (Nicki Minaj'la birlikte) “Up All Night” şarkısı. Pili, 2010 hip-hop single'ını “eski tarz” olarak nitelendirerek “Beni heyecanlandırıyor” diyor.



Muhafız | 4 numara Virginia Tech

Avustralyalı son sınıf oyuncusu Amoore, maç başına 19,2 sayı ve 6,9 asist ortalamalarıyla oynuyor. Hokies'i Final Four'a geri götürmeye çalışıyor. Sahada cesur bir koruyucu olarak Amoore'un enerjisini besleyecek şarkılar araması şaşırtıcı değil.

Maç öncesi en sevdiği Flo Milli şarkısı “Never Lose Me” ona olan güvenini artırıyor. Amoore, “Ruh halime girmeye çalışıyorum” diyor. “Ben o kızım.” Rihanna'nınkini beğeniyor
Biraz saldırganlığı teşvik etmek için “Yalan Söyleme Şeklini Sevin”. “Kalbimin kırılmasını seviyorum” diyor, “bu yüzden bu durumdan yumruklarımı sıkarak çıkacağım.”


Kadınlar NCAA Turnuvası Antrenörleri Karışık Listeleri


Bu koçların çalma listelerine bolca kişisel nostalji serpiştirilmiş durumda.

LSU'dan Kim Mulkey, Brooks Jefferson'un “Callin' Baton Rouge” şarkısını içeriyor. Eski dört kez lise eyalet şampiyonu olan oyuncu, aslen küçük Tickfaw, Louisiana'lı ve Tigers'ı sahaya çıkarmadan önce köklerinin kendisine hatırlatılmasından açıkça hoşlanıyor. Ayrıca Mel McDaniel'in “Louisiana Saturday Night” şarkısını, Conway Twitty ve Loretta Lynn'in “Louisiana Woman, Mississippi Man” düetini ve New Orleans efsanesi Fats Domino'nun “Blueberry Hill” şarkısını da dinliyor.

Mulkey'nin belirttiği gibi, “Ben Louisiana'da küçük bir kasaba kızıyım.”

Ole Miss koçu Yolett McPhee-McCuin'in çalma listesi Güney Afrika Amapiano müziği ve Batı Afrika Afrobeat sanatçılarıyla dolu, çünkü ritimler ona çocukluğundaki benzer müzikleri hatırlatıyor. McPhee-McCuin, eğitim almak için Amerika Birleşik Devletleri'ne gelmeden önce Bahamalar'ın Freeport kentinde doğup büyüdü. “Ben bir ada kızıyım, bu yüzden Karayip havası veren her şeyi seviyorum.” Yedinci sırada yer alan Asiler, Sweet 16'ya yükselmek için geçen sezon yaptıkları gibi bazı sıkıntıları atlatmanın yollarını arıyor.

Usta antrenör Vic Schaefer, Texas'ı Big 12 şampiyonluğuna taşıdı ve Longhorns'un 1986'dan beri ilk ulusal şampiyonluğunu kazanmayı hedefliyor. Kalbinin küçük bir kısmı, Austin'e taşınmadan önce sekiz sezon antrenörlük yaptığı Mississippi Eyaleti'ne hâlâ bağlı görünüyor. Favori oyun öncesi dinlemelerden biri Johnny Cash'in “Starkville Şehir Hapishanesi” şarkısıdır.


Erkekler NCAA Turnuvası Oyuncu Karışık Listeleri


Kanatlar | 1 numara Kuzey Karolina

Bir NCAA Turnuvasını kazanmak, birden fazla pozisyonda güçlü yönler gerektirir ve Ingram'ın çalma listesi tam bir kadro gibidir. Farklı dönemlerden ve türlerden ilham alıyor: 2023'ten bir Veeze hiti, 2004'ten bir Snoop Dogg akılda kalıcı melodisi ve 1972'den bir Elvis Presley klasiği. “Sadece karıştırıyorum ve ne çalıyorsa çalsın,” Sadece onunla devam et “diyor.

Maç başına 12,1 sayı ve 9 ribaund ortalamaları yakalayan Ingram, bu köklü programı Final Four'a geri getirmek için çalışacak.


Şans McMillian


Muhafız | 6 numara Texas Tech

Genç oyuncu, maç başına 10,6 sayı ortalamasıyla çift haneli ortalamaya sahip beş Red Raiders'tan biri. McMillian, geçen sezon o turda kaybettikten sonra Texas Tech'in Sweet 16'ya dönmesine yardımcı olmayı umuyor. Mart ayına kadar iyi bir şekilde rekabet etmek istiyorsanız gözünüzü korkutamazsınız ve onun müzik seçimleri de bu anlayışı yansıtıyor. “Youngboy'un “War With Us” şarkısını duyduğumda şöyle diyor: “Dışarı çıkıp oynamaya ve korkusuz olmaya hazırlanıyorum.”



Merkez | 4 numara Kumral

SEC Turnuvası MVP'si iyi havanın devam etmesini istiyor. İle Olmak Hepsinden iyisi, kendisini tanımlayan müziği dinliyor hissetmek en iyisi gibi. 1.80 boyunda olduğundan “The Biggest” şarkısını sevmesi şaşılacak bir şey değil.

Broome, “Sadece en büyük ve en iyilerden biri olmaktan bahsediyor ve temelde sadece bir şeyler patlatıyor” diyor. “Heyecan yaratıyor ve ritmi oldukça iyi.”


Erkekler NCAA Turnuvası Antrenörleri Karışık Listeleri


Oğlum, bu koçlar 80'leri seviyor mu?


UConn'dan Dan Hurley, tekrar NCAA Turnuvası şampiyonluğunu hedefliyor. Belki de en sevdiği oyun öncesi şarkılarından biri – Aerosmith'in “Dream On” şarkısı, 1 numaralı Huski'lerini üzmeyi hayal eden zavallılara ithaf edilebilir mi?

Hurley, ipucu yaklaştıkça şarkıyı aslında farklı bir nedenden dolayı dinlediğini söylüyor. “Enerjimi harekete geçirmek için” diyor.

Baylor oyuncuları sahaya çıkıp ısınmaya başladıktan sonra Scott Drew, maçtan önce biraz rahatlamak için soyunma odasında Hıristiyan müziği dinliyor. Ama onu yanlış anlamayın; o da yanacaktır. Texas kadın antrenörü Vic Schaefer gibi, AC/DC'nin müthiş oyuncusu “Thunderstruck” da maç günlerinin favorisi.

Scandal'ın 1984'teki hiti “The Warrior”daki bir satır özellikle Drew'u üzüyor: “Ve zafer benim.”​

(İllüstrasyon: Dan Goldfarb / Atlet; Fotoğraflar: Paige Bueckers ve Harrison Ingram: Paige: Jessica Hill / Associated Press, Grant Halverson / Getty Images)