Kyrie Irving, Dallas’taki anlatımını değiştirmek istediğini söyledi

semaver

New member
Irving söz konusu olduğunda basketbol genellikle ikincil bir konu gibi görünüyor, ancak Mavericks artık oyun kurucunun merkezinde – onları sıradanlıktan çıkarıp şampiyonluk avına çıkaracağını umdukları bir deney. Irving, 23 yaşında olan ve şimdiden ligin en parlak yıldızlarından biri olan Luka Doncic ile birlikte oynayacak. Irving gibi, Doncic de top elindeyken yaratmayı seviyor. Onları bir araya getirme görevi, takımın koçu ve pozisyonu bilen bir Hall of Famer oyun kurucu olan Jason Kidd’e düşecek.

Kidd, “Bu ikisi çalışacak ve ilişkilerini ve ritimlerini alacaklar” dedi. “Biraz zaman alacak ama diğerlerinin düşündüğü kadar uzun süreceğini düşünmüyorum.”

Kidd ekledi: “Bu, alfanın kim olduğunu görmeye çalışan 23 yaşındaki iki çocuk değil. Bunun Lukas’ın takımı olduğunu biliyoruz. Ve Luca’nın takımı olacak.”

Irving’in Brooklyn’den ayrılması, Kevin Durant ile bir zamanlar umut vaat eden bir ortaklığı sona erdirdi. Irving, 2019-20 sezonu öncesinde Durant ile birlikte Nets’e serbest oyuncu olarak katıldığını hatırlatarak, kendilerini “Young’uns’a aşılamak istediğimiz kültürde akademisyenler” olarak gördüklerini söyledi. Irving, rüyanın bir şampiyonluk kazanmak olduğunu söyledi.

Nets, Irving ve Durant ile tam olarak bir playoff serisi kazandı ve geçen sezonun ilk turunda Boston Celtics tarafından süpürüldü. Durant, takastan bu yana kamuoyuna açıklama yapmadı.

Irving, “Yani, açıkça farklı bir şekilde ilerlemesini diledi,” dedi ve ekledi, “İşe yaramadı. Hala kardeş kalıyoruz.”

Durant, dizinden sakatlanarak Nets’in son 13 maçını kaçırdı.

Sözleşmesinin son yılında olan Irving, Brooklyn’de kalmak için bir uzatma yapmayı umuyordu. Ancak 25 Ocak’ta menajeri ve üvey annesi Shetellia Riley Irving, Bleacher Report’a bu müzakerelerin ilerlemediğini söyledi. Takas talebi geçen hafta yayınlandı.

Irving, “Onlara en iyisini diliyorum” dedi. “Onu dördüncü sırada bıraktı. Yapmam gerekeni yaptım. Takım arkadaşlarımla ilgilendim.”

Tanya Ganguli Los Angeles’tan raporlamaya katkıda bulundu.