BULGARI’DEN YENİ BİR KISIM

Musa

New member
B.zero1, yeni başlangıçlara ve heyecan verici seyahatlere giden kapıları açan muvaffakiyetleri kutlamak için tasarlanmış fazlaca özel bir mücevher. Sürekli vaktin bir adım ilerisinde yenilikçi ruhuyla hareket eden B.zero1; vakitsiz klasiğin fırsatlara, şahsi gelişime ve olumlu gelişmelere yönelik bir metaforunu yansıtan dalga biçimindeki pırlantalarla zenginleştirilerek bir daha yorumlanıyor.

1999 yılında geleceği kutlamak ve 2000 yılını selamlamak için hazırlanan B.zero1 koleksiyonu, gücünü ismiyle de vurguluyor: “B” Bulgari, “zero” yeni milenyum, “1” ise sonsuz başlangıçlar manasına geliyor. Dizayndaki sonsuz spiral sembolü; her vakit kendi yolunuzu bulmak için yeterli bir an, her dönüşün arkasında bir fırsat ve yaşanmayı bekleyen “yeni bir kısım ” olduğunu hatırlatıyor.


Yeni B.zero1, her anı; gerçekleştirilen küçük ya da büyük muvaffakiyetleri, keşifleri, değişimleri, uzun vakittir beklenen hayat amaçlarını, ihtilalleri, şahsi rekorları, yeni bir alakayı yahut arkadaşlığı, ilham verici bir seyahati ve fazlaca daha fazlasını anmak ve her birimize anlatmak için tasarlandı.

Yeni B.zero1 yüzüğün iki ucundaki spirali kucaklayan ışıltılı pırlanta set dalgası, Roma’nın mükemmel Colosseum’unun değişken, heykelsi ve kusursuz mimari formunu çağrıştırıyor. Bu şık dokunuş, yüzüğün vakitsiz çağdaş dizaynına sofistike bir dokunuş katıyor ve yeni bir klasiğe biçim veriyor. Sarı, pembe yahut beyaz altın olarak üç farklı renkte tasarlanan yeni versiyon, geçmişe meydan okuyan efsanevi ruhunu, yeni ilhamının cazip gücüyle birleştiriyor.

B.zero1 bir sefer daha kendisini, zorluklarla yüzleşme ve amaçlarına kararlılıkla ulaşma yüreğine sahip olanların, ömrü kendi kurallarıyla yaşayanların mücevher simgesi olarak betimliyor. Mücevher tasarımı dünyasındaki estetik kodları, yaratıcılık ve hayal gücüyle devrimleştirme isteğiyle doğan B.zero1, hayal etmeye ve kendi vizyonunu hayatının gerçekliğine dönüştürmeye cüret edebilen her insanın yanında yer alıyor.


Bu bir ilandır.