Kızılay Sistem Yapı 44. İstanbul Yapı Fuarında Eserlerini Sergileyecek

accur

New member
Kızılay Sistem Yapı, 23-26 Mart tarihleri içinde İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek 44. Yapı, İnşaat Materyalleri ve Teknolojileri Fuarında yenilikçi mamüllerini sergileyecek. Kızılay Sistem Yapı, geliştirilmiş ön üretimli sistemler ve yeni kuşak yapı tahlillerini Fuar’da ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

23-26 Mart tarihleri içinde İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre merkezinde gerçekleştirilecek Fuar’da Kızılay Sistem Yapı ana üretim kalemleri konteyner, konteyner modülleri, Modüler yapılar, Prefabrik bina ve yapılar ile yavaşça çelik bina ve yapıları görücüye çıkartacak.

Kızılay Sistem Yapı tarafınca tasarlanıp üretilen taşınabilir ve süratli kurulabilen modüler, prefabrik ve yavaşça çelik yapılar atık üretimini ve çevresel etkiyi azaltan etraf dostu yapı materyallerinden oluşuyor. Bu yapılar, fabrika ortamında üretildikten daha sonra alana sevk ediliyor. Kullanım mühleti sonunda basitçe sökülerek farklı pozisyonlarda yine kullanılabiliyor.

Yeni Kuşak Yapı Tahlilleri Sunuyor

Kızılay Sistem Yapı, geliştirilmiş ön üretimli sistemler ve yeni kuşak yapı tahlilleri sunmak emeliyle 2019 yılında kuruldu. Kızılay Yatırım iştiraki olan Kızılay Sistem Yapı, daha konforlu ve memnun hayat şartlarına sahip olunması için erişilebilir, nitelikli, yenilikçi ve toplumsal barınma sistemlerini tasarlayarak üretmektedir. Ana üretim kalemleri konteyner, prefabrik bina ve yavaşça çelik bina olan Kızılay Sistem Yapı kesime etraf dostu ve yenilikçi bir bakış getirmeyi hedeflemektedir.

Kızılay’ın insani yardım dünyasındaki 154 yıllık tarihiyle oluşturduğu barınma gereksinimleri konusundaki bilgi birikimini Malatya’da inşa ettiği bölgenin en yüksek üretim kapasitelerinden birisine sahip olan üretim tesisi ile güçlendirip, bu bilgi birikimi ve üretim kapasitesini kamu, özel kesim ve insani yardım kuruluşlarının hizmetine sunuyor.

bununla birlikte toplumsal yarar sağlama gayesinin bir göstergesi olarak Kızılay Sistem Yapı memleketler arası insani yardım kuruluşları ile barınma gereksinimleri konusunda eser geliştirme faaliyetleri yapmakta ve afetlerden etkilenmiş yahut göç etmek zorunda kalmış insanlara Kızılay olarak yardım elini uzatmayı hedef edinmiştir.

“Sıfır Güçlü Binalar”

“Sıfır Güçlü Binalar” Teması ile gerçekleştirilecek Fuar’da 16 Ülkeden 300 firma yer alacak. Ayrıyeten 123 farklı ülkeden, 3 bini yabancı olmak üzere 25 bin kesim profesyonelinin Fuarı takip etmesi bekleniyor. 4 gün boyunca ziyaretçileri kabul edecek olan Fuar 26 Mart 2022 Cumartesi günü sona erecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı