Jon Jones’un Muzaffer Dönüşünde uzaktan izlenen bir şampiyon

semaver

New member
Jones, etrafındaki insanları yeniden değerlendirdiğini ve yaşam tarzının daha sakin ve basit hale geldiğini söyledi. Köpek eğitimi ve insansız hava aracı uçurmak gibi yeni hobiler geliştirdi ve geçen hafta verdiği bir röportajda “daha iyi bir yerde” olduğunu hissettiğini söyledi.

“A Genç hayatımın çoğu hızlı şeritte geçti” dedi. “Son iki yıl, arkadaşlarımı, çevremi ve akıl hocalarımı gerçekten değerlendirmeme neden oldu ve bugünlerde kendimi arkadaşlıklarımın bir ürünü gibi hissediyorum. Takımımla hiç bu kadar gurur duymamıştım.”

Jones, ağır sıklete doğru yol almak için 2020’de hafif ağır siklet kemerinden ayrıldı. Dövüş haftasında 25 pound’a kadar kaybedeceğini ve çeşitli rakiplere karşı kendine meydan okumayı planladığını söyledi. Haftada dört kez kuvvet antrenmanına başladığını ve diyetini daha fazla kırmızı et, balık, tavuk, pirinç ve protein karışımları içerecek şekilde ayarladığını söyledi.

Bu süre zarfında, Ngannou gibi, artan maaşlar konusunda UFC ile de rekabete girdi. Mart 2021’de Jones, Twitter’da “Lütfen beni şimdi kes” yazdı ve örgütün onu serbest bırakması için çağrıda bulundu. Ancak Jones, müzakerelerin tonunun zamanla düzeldiğini ve UFC’nin kendisine “anında saygı duyulduğunu” hissettiren bir anlaşma teklif ettiğini söyledi. Jones’un temsilcisi Richard Schaefer, Ocak ayında yayınlanan bir röportajda, Jones’un yeniden yapılandırılmış sözleşmesinin kendisini büyük olasılıkla McGregor’un ardından en yüksek ücretli ikinci UFC dövüşçüsü yaptığını söyledi.

Jones, “İnsanlar kavga eder – bu sadece hayatın bir parçasıdır” dedi. “Bunu kişisel olarak almıyorum, Dana da öyle.”

Vücut dönüşümü, daha yüksek maaşına layık kusursuz bir performansı ateşledi. Cumartesi günü ilk turun erken saatlerinde Gane’i aldı ve çite sıkıştırdı. Daha sonra giyotinin yüzündeki bir boğucuya geçti ve Gane teslim olana kadar sıktı.

White, Ngannou ile artık pazarlık yapmayacağını söylemeden önce, Jones Salı günkü röportajında kavgaya açık olduğunu söyledi. İkisi farklı bakış açılarını paylaşsa da yaklaşımına saygı duyduğunu söyledi.