GIGI HADID FRANKIES İÇİN BİKİNİ TASARLADI

Musa

New member
Cilt bakım ve makyaj markalarından daha sonra ünlülerin yeni teşebbüsü moda tasarımcılığı! Biroldukça ünlünün favori mayo ve bikini markası olan Frankies Bikinis bu sefer de Gigi Hadid’in kapısını çaldı. Frankies Bikinis markasının kurucusu ve Kreatif Yöneticisi Francesco Aiello ile çocukluk arkadaşı olan Gigi Hadid, yakın arkadaşı ile beklenmedik bir iş birliğinde buluşma sonucu aldı. Gigi x Frankies Bikini isimli yeni bir koleksiyon tasarlayan Gigi Hadid, plaj ve mesken giysisi kesimleri ile karşımızda.

“Bu koleksiyon arkadaşımla ve kalbimle yaratıldı ve benim için fazlaca özel,” diyen Gigi Hadid, “Birbirimizi hayallerimiz gerçekleşmedilk evvel tanıyorduk. Bu koleksiyonu hayli büyük bir sevgi ile tasarladık ve bunun kumaşların tüm bilgilerinda, desenlerde ve tarzlarda yansıdığına inanıyorum. Hem Frank birebir vakitte benim epey toplumsal bir ömrüm var fakat bununla birlikte ikimiz de konutumuza düşkünüz ve bu koleksiyon her iki yanımızı yansıtıyor. Umarım siz de tasarımlarımızı epeyce seversiniz,” diye ekledi.

“Gigi benim için hayli özel ve katiyen bir ilham kaynağı. O hayli yaratıcı, çalışkan, kibar ve sevgi dolu ve bu harika özelliklerini esaslı arkadaşlığımız ile bir ortaya getirmek bu koleksiyon üzerinde çalışmayı ve çekim yapmayı daha da eğlenceli hale getirdi,” diye bir açıklama yapan Aiello, Hadid ile iş birliği yaptığı için fazlaca memnun olduğunu belirtti.

Hadid ve Aiello’nun bir diğer yakın arkadaşı Alana O’Herlihy tarafınca çekilen 98 modüllük Gigi x Frankies Bikinis koleksiyonu 11 Mayıs’ta markanın internet sitesinden satışa sunulacak. Koleksiyonun ikinci kısmı ise 2 Haziran’da satışta olacak. Daha evvel Reebok ve Tommy Hilfiger ile iş birliği yapan Gigi Hadid, Frankies Bikinis koleksiyonu ile bir defa daha dizayncı şapkasını takmış oldu!