Eski profesyonel güreşçi Darren Drozdov, 54 yaşında hayatını kaybetti.

semaver

New member
Profesyonel güreşte kariyer peşinde koşan eski NFL futbolcusu Darren Drozdov, ringde felç olmasına neden olan bir kazadan sonra yarıda kaldı. 54 yaşındaydı.

New Jersey, Pomona’daki AtlantiCare Bölgesel Tıp Merkezindeki ölümü, kız kardeşi Rommi Drozdov ve temsilcisi ve uzun süredir arkadaşı olan Cliff Stein tarafından doğrulandı. Bir ölüm nedeni hemen belli değildi.

Güreş dünyasında adından söz ettirmeden önce, Drozdov ilk kez bir N.FL oyuncusu olarak halkın dikkatini çekti. Bay Stein, Pazartesi gecesi bir maçta topun üzerine kustuktan sonra söyledi. Bazı raporlar, bir kereden fazla kustuğunu gösteriyor.

Drozdov, yetişkin yaşamının çoğunu geçirdiği New Jersey, Mays Landing’de büyüdü. Futbol oynadığı Maryland Üniversitesi’ne gitti ve 1992’de ceza adaleti alanında lisans derecesi ile mezun oldu.

Mezun olduktan sonra, Denver Broncos için hazırlıksız bir çaylak olarak imzalandı. 1,89 boyunda futbol oynayan ve 280 kilo olan Drozdov, New York Jets ve Philadelphia Eagles için de forma giydi.

Bay Stein, Kanadalı bir profesyonel futbol takımı olan Montreal Alouettes için oynarken profesyonel güreşte bir kariyer düşünmeye başladığını söyledi. Bu her zaman aklının bir köşesinde olan bir şeydi.

Bay Stein, “Kişiliği o kadar renkliydi ve mohawk, dövmeler ve konuşma şekli, herkes” Sen bir güreşçisin “derdi,” diye hatırladı Bay Stein. “Sana ‘ağabey’ derdi.” Seni alırdı. Onun varlığı çok büyüktü.”

Droz ve Puke olarak bilinen Drozdov, sonunda bir WWE eğitim programına kabul edildi. Daha sonra başka oyunlarda kullanıldı. WWE, popüler bir takım olan Road Warriors’ın bir üyesi olduğunu ve en çok “Droz’s World” kısa hikayeleriyle tanındığını söyledi.

Kariyerinin başlarında, Prens Albert olarak bilinen Matt Bloom ve Drozdov’un ölümünün yasını tutan The Rock olarak bilinen aktör Dwayne Johnson gibi diğer önemli güreşçilerle bir WWE eğitim programına katıldı. Twitter’dan.

“Birlikte birçok kart için yarıştık” diye yazdı. “Harika bir adam. Harika kişilik ve harika güreş yeteneği. Hep futbol ve balık tutmaktan bahsettik. Ailesine sevgi, güç, mana ve ışık gönderiyor. RIP kardeşim.”

NY, Uniondale’deki Nassau Coliseum’da 1999’da bir güreş maçında, Drozdov belden aşağısı felçli bırakan bir sakatlık geçirdi ve güreş kariyerine son verdi.

Rakibi D’Lo Brown tarafından mindere fırlatıldıktan sonra başarısız bir dublörde boynunda iki disk kırdı ve sırtı yerine başının üstüne indi.

Darren Drozdov, 7 Nisan 1969’da Wilmington, Del.’de Olaf ve Cyndi Drozdov’un oğlu olarak dünyaya geldi. Annesi emlak sektöründe çalışıyordu ve üç çamaşırhaneye sahipti ve babası New Jersey’deki Atlantic Cape Community College’da profesördü.

Hayatta kalanlar arasında anne babası ve kız kardeşi de var. 1999 yılındaki evliliği 2001 yılında boşanmayla sonuçlandı.

Drozdov’un kız kardeşi, o yaralandıktan sonra ona bakmaya yardım etti. Zamanının çoğunu dört çocuğuna tezahürat yaparak geçirdiğini söyledi.

Bayan Drozdov, “Büyümelerini izlemeye bayılıyordu,” dedi. “Tüm futbol maçlarına, futbola, tenise, her şeye gitti. Onu her zaman çocuklarımın yanında bulabilirsin.

Ayrıca keyif aldığı birçok doğa sporundan biri olan avlanmaya da devam etti.

Drozdov’un arkadaşı ve spor giyim şirketi Under Armour’un kurucusu Kevin Plank, Drozdov’un ormanda hareket etmesine izin veren, esasen “tekerlekli bir tank” olan bir tekerlekli sandalyenin geliştirilmesini sağladı, dedi Bay Stein.

Drozdov’un aile üyeleri, güreş kazasından sonra amansız bir şekilde pozitif olduğunu açıkladı.

Bir açıklamada, kendi sözlerini alıntıladılar.

“Her zaman başka bir gün vardır” dedi. Felçli ve tekerlekli sandalyede olmam hayatımın bittiği anlamına gelmez. Yeniden yaşamayı öğrendim ve hayatım daha bitmedi.”