En manalı ve en hoş Ramazan iletileri 2022

Zakariya

Global Mod
Global Mod
Yılın en bereketli ayı olan Ramazan’ı karşılaşmak için hazırlandığımız şu vakitlerde, herkes sevdiklerini memnun etmenin peşinde.

Paylaşmanın, çoğalmanın ve yeterlilikleri artırmanın yılı olan Ramazan ayını daha sakin ve etrafımızın yüzünü gülümseterek geçirmemiz gerekiyor.

Bunu yapmaya birinci etapta Ramazan ayına özel bildiriler atarak başlayabilir ve sevdiklerimizin kalbini kazanabiliriz.

Ayrıyeten tüm İslam dünyası Ramazan ayını coşkuyla karşılamayı beklerken sevdiklerinden uzakta olanlar bu kıymetli ayı gönderecekleri özel bildirilerle kutlayacak.

Pekala, Ramazan ayına özel bildiriler nelerdir, hangi iletiler gönderilmeli? İşte cevabı…

RAMAZAN BİLDİRİLERİ 2022

“Ahh hasretim O’na ki; O beni görür lakin ben O’nu bakılırsamem” isteği ile O’na yaklaştıran Mübarek Ramazan ayınız hayırlara vesile olsun…

En ışıltılı bakışların gözlerinde, en tatlı kelamların kulaklarında, tüm mutlulukların avuçlarında ve en sonsuz sevgilerin gönlünce yaşayacağı Ramazan Ayı geçirmenizi dilerim…

Mübarek Ramazan ayı kalbini O’nun yoluna koymaya Ellerini ebediyen O’nun dergahına açmaya vesile olsun…

Ufаk sоfrаlаrınızdа bоl ve bereketli iftаrlаr dilerim, Ramazan Ayınız mübarek ols

Mübarek Ramazan ayı “O vermek istemeseydi İSTEMEK vermezdi” gerçegi doğrultusunda ruhunda oluşan hayr dua isteğinin kabulüne vesile olsun…

Yağmur yüklü bulutlar üzere gelerek bizleri rahmetiyle donatan Ramazan Ayınız mübarek olsun..

Mübarek Ramazan ayı; sana bedeninin sıhhat ve selameti olan “az yemeğe”… Ruhunun sıhhat ve selameti olan “günahsiz olmaya”…. dininin sıhhat ve selameti olan “Peygamber Efendimizin hoş ahlakına sahip olmaya” vesile olsun…

Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun. Gönlümüze esen seher yeli üzere gelen Mübarek Ramazan Ayınız iyi olsun…

Mübarek Ramazan ayına has RAHMET BEREKET VE MAĞFIRET ile hemhal olman dileklerimle.

İslamın ışıklı güneşi kalbine dolsun, makamın cennet, Hz. Muhammed (sav) komşun olsun, günlerin memnunluk, gönlün saadetle dolsun, Ramazanın mubarek olsun.