Dünya Serisi Tahminleri: Uzmanlarımız Seçimlerini Yapıyor

semaver

New member
Artık tatlı mazlum hikayeleri yok. Dünya Serisi geldi ve Goliath'lar kupa için yarışacak. Bu, ligin MVP olduğu varsayılan oyuncularını karşı karşıya getirecek – en azından kadroda – üst düzey bir eşleşme. Bu seri, Ekim Klasikleri'nin üzerine inşa edildiği birinci sınıf başlangıç atış maçlarından yoksun olsa bile heyecanlanacak çok şey var.

Yankees en son Dünya Serisinde oynadığında, arenada oyun yoktu, Sully Sullenberger jet uçaklarını Hudson Nehri'ne indirdi ve Derek Jeter sessiz kaldı beş emekliliğe kadar geçen yıllar. İnsanlar karışık kasetlere aşık olduklarından, diskler hâlâ disketlerde olduğundan, Kirk Gibson ilk kalede topalladığından ve Orel Hershiser'in koşulara izin vermeye alerjisi olduğundan Dodgers, tribünlerde hayranların olduğu bir Dünya Serisini kazanamadı. Kıyı devleri arasındaki bu Dünya Serisi çatışması kaçınılmaz gibi görünse de, aslında genişletilmiş play-off döneminde nadir görülen bir durumdu.

2024'te son kez, uzmanlardan oluşan panelimiz hangi Blue Blood MLB serisinin beyzbolun kralı olarak taçlandırılacağını görmek için kristal kürelerinin derinliklerine bakacak. İşte ipuçlarımız…

(Not: parantez içindeki play-off sıralaması)

New York Yankees (1) – Los Angeles Dodgers (1)

Dünya Serisi şampiyonu için personel tahminleri

takımoy yüzdesi

%63

%37

Daha derine git

Dodgers vs. Yankees Dünya Serisi önizlemesi: Tahminler, atış eşleşmeleri ve daha fazlası

Eno Sarris (Yankees): Yankees'in kadrosunda üç Babe Ruth var gibi görünüyor. Bu seri ne kadar uzun sürerse ve bu Dodgers kurtarıcılarını ne kadar çok görürlerse, bir adım öne geçme ve tahtaya büyük rakamlar koyma olasılıkları o kadar artar.

Zack Meisel (Dodgers): Rob Manfred'in Ekim ayı rüyası, Shohei Ohtani 7. maçta yürüme vuruşu yapana kadar bitmeyecek.

daha derine git

Daha derine git

Yankees vs. Dodgers: Keyif alacağınız pek çok şeyin yer aldığı “destansı” bir Dünya Serisine hazır olun

Sam Blum (Yankees): Dodgers'ın çok iyi bir kalesi var ama onlara çok güveniliyor. Ve bu Dünya Serisinde onların yardımcılarına daha da çok ihtiyaç duyulacak. Bu kullanım henüz ona ulaşmadı ancak bu seride öyle olacağı anlaşılıyor.

Jen McCaffrey (Dodgers): Hem hücumları çok büyük, hem de rotasyonları hatalı. Sezon sonrası dönemde boğa güreşine giderek daha fazla güveniliyor ve Dodgers'ın bu konuda üstünlüğü var. Yakın bir seri olması beklenen maçta Dodgers'ın hafif bir avantajı var gibi görünüyor ancak bu kolay olmayacak.

Kaitlyn McGrath (Yankees): Bu dizi kötü bir karar gibi geliyor. Bunlar nispeten eşit şekilde eşleşen yıldızlarla dolu iki takım. Yankees atışta avantaja sahip olabilir ve Aaron Judge'ın bu sezon sonrası sıkıntıdan çıkıp en büyük sahnede fark yaratacağını tahmin ediyorum.

daha derine git

Daha derine git

Yankees ve Dodgers Dünya Serisinde karşı karşıya geliyor: İzlenecek 5 hikaye

C Trent Rosecrans (Dodgers): Kadronun derinliği bu. Her takımda tümsekteki vuruşların nereden geldiğine dair o kadar çok soru var ki sonunda hücumu seçiyorum ve Dodgers kadrosu daha uzun. Sonuçta koşular maç kazandırır ve Dodgers çok sayıda koşuya imza atabilir.

Keith Yasası (Yankees): Yankees'in Dünya Serisine çok daha sağlıklı bir takım olarak girdiğini düşünüyorum ve hücumlarının Dodgers'ın boğa güreşi oyunlarına göre çok güçlü olacağını düşünüyorum; bu da Dodgers'ın normal başlangıç oyuncusunun çalışamayacağı oyunlara yol açabilir. derinlik gezisi çünkü Yankees'in kadrosu çok sabırlı.

Brittany Ghiroli (Yankees): Bu bana bir serinin yazı tura atışı gibi görünüyor ve inanılmaz bir play-off ayını yedi maçlık bir Dünya Serisiyle bitirmek harika olurdu. Yankees'in rotasyon avantajının önemli olduğunu düşünüyorum, özellikle de kaleleri tekrar tekrar kenara itilmekten dolayı yıpranmaya başladıkça. Dave Roberts şimdiye kadarki en iyi yönetim işini yapıyor olabilir. Şanslıysak kıyılarda destansı bir savaş göreceğiz. Yine de, yedi dakika içinde bana New York'u ver, Aaron Judge ve Shohei Ohtani'nin karşılıklı yumruklaşmaları ve Juan Soto'nun gelecek yılın maaş çekine sıfır eklemesiyle tamamlansın.

daha derine git

Daha derine git

Rosenthal: Shohei Ohtani'nin ilk Dünya Serisinde olmasıyla “en büyük sahnede” harika şeyler yapma şansı

Brendan Kuty (Yankees): Yankees'in atışları daha iyi ve Giancarlo Stanton büyüdüğü yerden çok da uzak olmayan Dodger Stadyumu'nda oynayacak.

Andy McCullough (Dodgers): Önemli yardımcılar Alex Vesia ve Brusdar Graterol'ün sakatlıklarının iyileşmesi için zamanları olması durumunda, dört günlük ara Dodgers için çok büyük olabilir. Dodgers, Mets'e karşı NLCS'den farklı olarak bu seride Yoshinobu Yamamoto'yu iki kez kullanabilir. Daha dinlenmiş bir atış ekibiyle grup Yankees'in üstesinden gelebilir. Ama eğlenceli olmalı!

Tyler Kepner (Yankees): Dodgers'ın hücumu Cleveland'dan çok daha tehlikeli olsa da atışları aynı şekilde yapılıyor: minimum başlangıç ve bol miktarda boğa vuruşu. Yankees, Guardians'ın formülünü bozdu ve bunu Dodgers'la tekrar yapacaklar.

daha derine git

Daha derine git

Yankees'in kendi süreçlerine olan inancı, şüphelere rağmen nasıl Dünya Serisinde yer aldı?

Will Sammon (Yankees): Dodgers'ın atış durumu NLCS sırasında endişe verici görünüyordu. Daha fazla boğa güreşi oyunu oynarken, en iyi kurtarıcıları maruziyetten ve ağır iş yüklerinden ustalıkla korumaya devam edebilecekler mi? Bu yarasalarla Yankees kadrosuna karşı mı?

Sahadev Sharma (Yankees): Dodgers'ın atış gücü tükeniyor ve Yankees'in ancak geçinmeye yetecek gücü var.

Chandler Roma (Dodgers): Dodgers daha zorlu bir rotayı tercih ederek hem kadrolarında hem de arenada daha fazla derinlik gösterdi. Freddie Freeman için fazladan beş gün dinlenmenin de faydası olacaktır.

Stephen Nesbitt (Yankees): Bu, Amerikan Ligi'nin en iyi takımına karşı Ulusal Lig'in en iyi takımı. Her karşılaştırma bizi böler. Her iki diziliş de yüklendi. Her iki atıcı da son derece yetenekli ve inkar edilemez kusurları var. Juan Soto'nun Bronx'taki ilk (tek?) sezonunun Dünya Serisi MVP ödülünü kazanmasıyla bitmesinin başka yolu yokmuş gibi geliyor.

daha derine git

Daha derine git

Dave Roberts, Dodgers trenini yolunda tuttu ve Dünya Serisine geri döndü

Patrick Mooney (Yankees): Bu Dünya Serisi tam bir yazı-tura oyunudur.

Steve Berman (Dodgers): Los Angeles'ın tüm sözde sorunlarını, özellikle de Freddie Freeman'ı çevreleyen sağlık sorunlarını ve sezon sonrası yaklaşırken rotasyonu duyduk. Sonra oyunlar Ekim ayında başladı ve bunların hiçbirinin önemi yoktu; ne zaman yukarı baksanız, Dodgers üslerin etrafında koşuyor ve o aptal kol hareketini yapıyordu. Yankees'in rotasyonu çok baskın olmadığından, bunun neden değişmesini beklememiz gerektiğini anlamak zor.

Ken Rosenthal (Yankees): Yankee'lerin atışları daha istikrarlı.

Noah Furtado (Dodgers): Shohei Ohtani'niz var.

daha derine git

Daha derine git

LCS turunda öğrendiklerimiz: Bullpen hakimiyeti, Soto'nun önemi, para muhabbeti

(Mookie Betts'in Luis Gil'e vurduğu fotoğraf: Jim McIsaac / Getty Images)