Craig Counsell, Milwaukee Brewer’ın teknik direktörlük rekorunu kırdı

semaver

New member
Spor hayatının paradoksu, hedefin gerçekten hedef olamamasıdır. Öyle olsaydı – gerçekten önemli olan tek şey bir şampiyonluk kazanmak olsaydı – o zaman çoğu insan mutsuz olurdu. Sonunda neredeyse herkes kaybeder.

Craig Counsell, hayatının çoğunu Milwaukee Brewers’a adadı. Çocukken eski County Stadyumu’nda Robin Yount’un hayran mektuplarını düzenleyerek ve hızlı saha standını çalıştırarak yardım etti. 30’lu yaşlarının sonunda ve 40’lı yaşlarının başında, Brewers iç saha oyuncusu olarak 700’den fazla maç oynadı. Salı günü 52 yaşında, 1.181 ile yönetilen oyunlarda franchise lideri oldu.

Yine de Counsell’in iki Dünya Serisi yüzüğü, neredeyse bu sadakatle dalga geçiyor gibi görünüyor. 1997 Florida Marlins ve 2001 Arizona Diamondbacks olmak üzere iki şampiyonun ilk ikinci meydan oyuncusuydu ve beyzbol tarihinde benzersiz bir ayrıcalığa sahip: Counsell, 7. maçın dokuzuncu vuruşunun sonunda vuruş yapan tek oyuncu. Üssünde Çalıştır — iki kere. İki kere de bir ralliyi uzattı ve takımları kazanmaya devam etti.

Seattle Pilotları olarak bir sezonun ardından 1970’te (Counsell gibi) doğan Brewers hiçbir zaman şampiyonluk kazanamamışken, Marlins beşinci sezonunda ve Diamondbacks dördüncü sezonunda kazandı. bu nasıl adil

Counsell geçen hafta Mets ile Milwaukee’de oynayacağı maç öncesinde telefonda “Breaers’ı ve Cubs’ın bir noktada yaşadığı kuraklığı düşünürsek, bu inanılmaz, değil mi?” dedi. “Ama ben öyle görmüyorum. Ona ‘Dostum, bunun için en iyi yer orası’ gibi bakıyorum. Bunu paylaşıyor ve hissediyorum. Ama bunun süper, çok zor olduğunun da farkındayım.”

Counsell, o sevimli ilk yıllardan bu yana geçen on yıllar boyunca bu dersi aldı. O, Ulusal Lig menajerlerinin dekanı – Counsell 2015 sezonunun başlarında işe alındığında NL meslektaşlarından hiçbiri mevcut takımlarında değildi – ve Brewers’ı dört playoff maçına ve bu yılki 7. 2’si de dahil olmak üzere 622-557’lik bir rekora yönlendirdi. başlamak. Brewers’ı bir NL flamasına götürmedi, ancak daha da önemli bir şey başardı.

Counsell, “1 numaralı hedef, beyzbolu burada Wisconsin ve Milwaukee’de gerçekten alakalı hale getirmek,” dedi. “Bunu canlı tutmak, gerçekten her gün uğruna ateş etmeniz gereken bir şey ve World Series bir bakıma tüm bunların bir sonucu.”

“Eğlenceli bir şey yapmamızın gerçekten önemli olduğunu düşünüyorum. Ve kendimize bir şans veriyoruz – birkaç çalışma yaptık ve o zamanlardan biri onu tamamlayacak. Bunu yapmaya devam etmek bizim işimiz. Bu da hayranlar yaratır ve bu da sporu nesilden nesile aktaran insanlar yaratır.”

Counsell, Notre Dame Üniversitesi’nin ikinci nesil Brewers çalışanı ve ikinci nesil mezunudur. Babası John, 1964’te Notre-Dame beyzbol takımının kaptanıydı ve daha sonra on yılını Brewers’ın topluluk ilişkileri direktörü olarak geçirdi.

Yeni MLB kuralları hakkında bilmeniz gerekenler

7 haritadan 1.

saha saati. En büyük değişiklik, bir saha saatinin oluşturulmasıdır. Atıcıların hareketlerine boş üslerle başlamak için 15 saniyesi ve bir koşucu ile 20 saniyesi vardır. Eğer yapmazlarsa, bir topla puanlanacaklar. Sekiz saniye işaretinde kutuda olmayan vuruculara bir vuruş verilir.

Daha fazla oyun temposu değişir. Bir sürahi, iki ayrılma hakkına sahiptir, örneğin B. plaka görünümüne göre sınırlı bir koparma girişimi veya bir atlama. Üçüncüsü bir bara götürür. Normal sezon maçlarında, vurucular arasında 30 saniyelik bir saat ve 2 dakikalık, 15 saniyelik vuruş dinlenmesi vardır.

Defans değiştirme yasağı. Atıcı hareketine başladığında dört iç saha oyuncusunun da her iki ayağı da saha içi toprakta veya çimde olmalıdır ve her takımın ikinci üssün her iki tarafında iki saha oyuncusu olmalıdır. Bir sakatlık topla sonuçlanır veya vuruş yapan taraf oyunu durdurabilir.

Daha büyük tabanlar. İlk üs çarpışmalarını azaltmak ve daha fazla saha içi vuruşu ve çalınan üsleri teşvik etmek amacıyla, üç üs de 15 inç kareden 18 inç kareye çıkarıldı. Bu, birinci ve ikinci tabanlar ile ikinci ve üçüncü tabanlar arasındaki mesafeyi 4,5 inç azaltır.

Neden bu değişiklikleri yapıyorsunuz? Beyzbol, yeterince aksiyon olmadan uzun oyunlar oynadığı için eleştirildi. 2021’de ortalama bir oyun 3 saat 11 dakika rekor kırdı – 1985 ortalaması 2 saat 44 dakikaydı. Oyun başına vuruşlar tarihi düşük seviyelere yakınken, grevler tüm zamanların en yüksek seviyesindeydi.

Yeni kurallar işe yarıyor mu? MLB, küçüklerde saha saati kullanmanın ortalama oyunu 25 dakika azalttığını buldu. Genel olarak lig, vuruş ortalamalarında hafif bir artış, çalınan üs denemelerinde daha büyük bir artış, yaralanmalarda dikkate değer bir düşüş ve grevlerde daha küçük bir düşüş gördü.

Bu uzatma, Brewers’ın tek World Series görünümünü, 1982’de Cardinals’a yedi maçlık mağlubiyetlerini içeriyordu. Bu ezici bir yenilgiydi ve Craig, St. Louis’deki tribünlerdeki ıstıraba tanık olurken, kısa süre sonra Milwaukee’nin geziden aldığı sevincin canlı bir örneğini yaşayacaktı.

John Counsell, “Eve geldi ve geçit törenini gördü – ve şehrin Dünya Serisini kaybetmeye nasıl tepki verdiğine inanamadı,” dedi. “Sözde St. Louis’den daha büyük bir geçit törenimiz vardı. Ve bence bu onu etkiledi. Bunu hep hatırladı.”

Oğlunun bir yönetici olarak en iyi özelliği olduğunu düşünen John, Craig’in her zaman keskin bir gözlemci olduğunu söyledi. Craig 12 yaşındayken, John ona hangi oyuncuların favorisi olduğunu sordu. Craig, Brewers’ın en büyük yıldızları olan Yount ve Paul Molitor’u seçti, ancak bu sadece yeteneklerinden dolayı değildi. John onları konser için aldığında nasıl davrandıklarını fark etmişti.

Craig, “Stadyumdaki gibi evdesin,” dedi John. Ben de ‘Aman Tanrım, bunu senin söylediğini annene söylemeliyim’ dedim. Oyuncuların nasıl olduğu ve birinci lig oyuncusu olmanın nasıl bir şey olduğuyla ilgili her şeyi anladı.

John’un oyunculuk kariyeri A Sınıfı’nda zirveye ulaşmıştı, ancak Craig, Notre Dame’de Pat Murphy’nin teknik direktörlüğünde dört yıldız sezonuyla körüklenen 16 yılını ana dallarda geçirdi. Counsell, 1987 sonbaharında Murphy’nin ilk üyesiydi ve yaklaşık otuz yıl sonra Counsell, Murphy’yi Brewers’ta takım koçu olarak işe aldı.

Murphy, bir futbol koçunun klasik özelliklerine sahip – sert bir disiplinci ve karizmatik bir geri tepme – Counsell ise keskin, kuru bir zekaya sahip, içine kapanık, iyi bir adam. Bu pek olası bir eşleşme değil, ancak menajer olarak ilk sezonunun ardından 2015’te hevesle aranan bir menajer.

Counsell ile Notre Dame’de oynayan, Murphy ile Arizona State’de koçluk yapan ve şimdi de ESPN’de üniversite maçları oynayan Mike Rooney, “Couns Murph’u işe aldığında tarzları o kadar farklıydı ki hepimiz ‘Couns ne yaptı?’ diye düşündük” dedi.

“Murph’a saygı duymadığımız için değil, çok farklı oldukları için” diye ekledi. Ve Couns’un ‘Neden onu işe almayayım? Dünyayı benden çok farklı görüyor ve benim de ihtiyacım olan tam olarak bu.”

Counsell, derin kökleri nedeniyle Murphy ile kişisel olarak algılamadan aynı fikirde olamayacağını söyledi. Her ikisinin de farklı bir iletişim tarzına sahip bir sırdaşı olmasına yardımcı olur.

Murphy, “Bana koçluk ve liderlik hakkında inanabileceğinizden çok daha fazlasını öğretti” dedi. “Küçük şeyleri dert etmez. Kararları açık ve öz bir şekilde nasıl vereceğini bilir, yerinde kalabilir, fazla duygusallaşmaz. Bu işi seven ve bu işte iyi olmanın yıllar sürdüğünü düşünen biri olarak benim için çok güzel bir örnekti. Couns, kolay görünmesini sağlıyor.

Brewers’ı 2018’de NL Şampiyonası Serisine götüren Counsell, sıska bir rotasyona ve derin bir boğa güreşine sahipti; Bir NLCS oyununda, bir vuruştan sonra marş motorunu çekti. Şimdi sağ elini kullanan asları Corbin Burnes, Brandon Woodruff ve Freddy Peralta’ya olabildiğince uzun süre güvenerek kazanıyor.

Counsell, “Sahip olduğumuz kişi bu, onların iyi olduğu şey bu ve siz bundan yararlanıyorsunuz,” dedi.

Geçen yılın takımı 5 Ağustos’ta NL Central’a liderlik etti, ancak son joker nokta için Philadelphia Phillies’in arkasında bir oyun olan 86-76’lık bir rekorla ikinci oldu. Üç yıl üst üste nihai şampiyonlar – 2019’da Washington Nationals, 2020’de Los Angeles Dodgers ve 2021’de Atlanta Braves – tarafından elenen Brewers, Phillies’in flama saldırısını izledi.

Woodruff, “Biraz ortak bir tema var: Dünya Serisine gitmek istiyorsanız, Brewers oynuyorsunuz” dedi. “Ama devam edersek zamanımız gelecekmiş gibi geliyor. Geçen yıl canımı yaktı – bir bakıma yürekten bir yumruktu – ve bu yıl Couns gerçekten bizim için gidişatı belirledi.”

Woodruff, Counsell’in bağlanabilirliği vurguladığını, kendiniz için oynadığınız kadar takım arkadaşlarınız için oynadığını söyledi – belki standart malzeme, ancak kulüp binasının ihtiyaç duyabileceği bir mesaj. Burnes ve Woodruff, 2024 sezonundan sonra serbest oyuncu olmaya hak kazanırken, bu, Brewers’ın bu yakalanması zor şampiyonluk için en iyi şansı olabilir.

Bu aynı zamanda Counsell’in sözleşmesi altındaki son sezonu ve açık bir geleceğe sahip olmak değerli. Counsell ve eşi Michelle’in iki hevesli beyzbol oyuncusu da dahil olmak üzere dört çocuğu var: biri Minnesota Üniversitesi’nde ve diğeri Michigan Üniversitesi’nde nişanlı. Evin çekimi güçlü olabilir.

Ne olursa olsun, Counsell uzağa gidemez. Hala büyüdüğü Whitefish Bay’in Milwaukee İlçesi köyünde yaşıyor. Ve o her zaman başarının önemine dair derin bir anlayışa sahip olacak, sonsuza dek Halkla İlişkiler Direktörünün oğlu olacak.

Counsell, “Biz herkes için bir eğlence yeriyiz ve toplum gururuna ilham veren bir yer olmak önemlidir.” Dedi. “Bunu yaptığımızı düşünüyorum ve bunun yeni nesil beyzbol hayranları yaratmak anlamına geldiğini biliyorum. Bu da bölgemiz için çok güzel bir şey.”