Arch Manning, Teksas'ta ve sonra NFL'de devralmaya hazır mı? Sadece eski takım arkadaşlarına sor

semaver

New member
Indianapolis – Arch Manning, NFL Scouting Combine'da sorular belirlemekten en az bir yıldır. Bununla birlikte, eski Teksas takım arkadaşları ikinci oyun kurucunun sonunda en üst düzeyde katılmasını bekliyor.

“Sanırım yapabilir,” dedi geniş alıcı Matthew Golden Cuma günü. “Bunu yapacak kalbi var. Arch her gün geliyor ve işe gidiyor. Bir terim gibi davranıyor. Bir hikayesi var. Bir isim yapmaya çalışır. “

Manning, geçen yıl Redshirt olarak Longhorns için iki oyuna başladı ve yaralı başlatıcı Quinn Ewers'ı doldurdu. £ 4 ve 225 ağırlığındaki Manning, sezonu 939 yarda, dokuz gol, iki müdahale ve 67.8 yüzdesi ile sona erdirdi.

Peyton Manning ve Eli Manning'in yeğeni ve ilk yuvarlak rush'daki Archie Manning-Alle NFL oyun kurucu torunları, 108 yarda en genç Manning ve 25 taşımada dört rötuş oldu. UTSA'ya karşı 67 yarda gol atması, Vince Young'ın 2005'teki 80 yarda koşusundan bu yana Teksas mahallelerinin en uzun sürdü.

“O inanılmaz bir atıcı, ama beni en çok şok eden şey koşabilmesidir,” dedi alıcı Isaiah Bond. “Bunu hiç beklemiyordum, ama Arch'ın üzerinde bazı bisikletler var. Hiç böyle bir oyun kurucu görmedim, özellikle de büyük bir adam olduğu için. Bu hızda hareket etmek için oldukça şaşırtıcı. “

Son 25 yılda Manning, 75 metreden fazla bir gol geçişi, 65 metreden fazla bir gol atışı ve aynı oyunda 50 yarda başka bir hit paso yayınlayan tek FBS veya NFL-QB oldu. Manning bunu başlamadığı bir oyun olan Utsa'ya karşı yaptı. Manning bu oyunda Ewers konuştu ve 67 yarda zaferinden sonra 56: 7 galibiyete girerken dört gol ve 223 yarda için 12 pastan 9'unu tamamladı.

Arch Manning, sağda, Quinn Ewers'ın bir sakatlıkla seyahat ederken 2024'te iki oyuna başladı. (David Buono / Icon Sportswire Getty Images hakkında)

2023'te ulusun bir işe alımı olarak Manning, 2021'de 1 numara olan Ewers üzerindeki baskıyı hemen uyguladı. Sonra Manning'in varlığı, bir başlangıç olarak kalabilmek için sürekli olarak gelişmeye zorlayan Ewers gerginliğini güçlendirdi.

“Demir İncil'de demir keskinleştirir,” dedi Ewers. “Bu yüzden birlikte çalışmak benim ve onun için iyiydi. İkimiz de aynı iş için rekabet ediyoruz, ama aynı zamanda kendimiz için de sahadan arkadaşlarız.

“Bu konuda hiçbir şey alışverişinde bulunmam çünkü bu konumun gerçeği. Odada veya odada her zaman büyük bir isim olacaktır. Ekibimizin bir parçası olduğundan memnunum ve bunu duymam gerektiğine sevindim. “

Louisiana-Monroe ve Mississippi Eyaletine karşı iki kez başladıktan sonra, Manning sezonun geri kalanını az sayıda oynadı ve 38 yarda 12 pastan 6'sını tamamladı ve 26 yarda ve bir gol için 12 kez acele etti. İlk SEC kampanyalarında Longhorns, kolej futbolu playofflarının yarı finallerine ulaştı.

NFL kariyeri olan Ewers ile Teksas'ta öne çıkma zamanı. Ve eski takım arkadaşları, spot ışığına hazır olduğuna inanıyor.

“Harika bir oyuncu olacak,” dedi Ewers. “O zor çalışan bir çocuk. Bence sahip olduğum bazı mülkleri var. Kesinlikle tutumu ve dinginliği var ve sanırım arkamda oturduğu için yaratılan her an için hazır, nasıl yaptığımı gördü. Ve sonra açıkça bunu yapacak yolları olacak. “

“Topu gerçekten iyi çevirebilir,” dedi Golden. “Ayrıca topu çalıştırabilir. Arch'ın yapamayacağı hiçbir şey olmadığını hissediyorum. Gelecek yıl ne yapacağını görmekten heyecan duyuyorum. Kalibre için, ne kadar genç olduğu için oyunu yüksek seviyede anlıyor.

“Oyunda ne zaman olduğunu görebilirsiniz. Bu yüzden sadece başlama fırsatı bulmasını bekliyorum. İyi olacak. “

(Topfoto: Matthew Vissinsky / Icon Sportswire Getty Images hakkında)