2022 FIFA Dünya Kupası’nda 7. gün heyecanı: İşte günün maçları

semaver

New member
2022 FIFA Dünya Kupası’nın 7. gününde heyecan devam ediyor. Katar’da 26 Kasım Cumartesi günü oynanacak müsabakalar şöyle:

13.00 TUNUS – AVUSTRALYA

2022 FIFA Dünya Kupası’nda gayret eden Tunus ile Avustralya, D Grubu’ndaki ikinci maçta karşı karşıya gelecek. Al Janoub Stadı’nda oynanacak karşılaşma, saat 13.00’te başlayacak. Çabayı Alman hakem Daniel Siebert yönetecek. Birinci maçında Danimarka ile 0-0 birliktee kalan Tunus ile Fransa’ya 4-1 yenilen Avustralya, Katar 2022’de birinci galibiyetlerini almak için alana çıkacak. İki kadro son olarak 2005 FIFA Konfederasyonlar Kupası’nda karşı karşıya gelirken, Tunus müsabakayı 2-0 kazanmıştı.

MUHTEMEL 11’LER

Tunus
: Dahmen; Bronn, Meriah, Talbi; Drager, Skhiri, Laidouni, Abdi; Khazri, Jebali, Msakni

Avustralya: Ryan; Atkinson, Souttar, Rowles, Aziz Behich; Mooy; Leckie, Irvine, McGree, Goodwin; Duke


16.00 SUUDİ ARABİSTAN – POLONYA

2022 FIFA Dünya Kupası’nda gayret eden Suudi Arabistan ile Polonya, C Grubu’ndaki ikinci maçta karşı karşıya gelecek. Education Kent Stadı’nda oynanacak karşılaşma, saat 16.00’da başlayacak. Çabayı Brezilyalı hakem Wilton Sampaio yönetecek. Suudi Arabistan kümedeki birinci maçında büyük bir sürprize imza atarak şampiyonanın favorilerinden Arjantin’i 1-0 mağlup etmişti. Polonya ise oyuncusu Robert Lewandowski’nin penaltı kaçırdığı maçta Meksika ile golsüz birliktee kalmıştı. Suudi Arabistan 2’de 2 yaparak kümeden çıkmayı garantilemek, Polonya da kazanarak, rakibini geride bırakmak istiyor.

MUHTEMEL 11’LER

Polonya:
Szczesny; Cash, Glik, Kiwior, Kaminski; Krychowiak, Szymanski, Zielinski, Zalewski; Lewandowski.

Suudi Arabistan: Al Owais; Abdulhamid, Al Tambakti, Al Bulayhi, Al Mohammadi Al Shahrani; Al Wahbi Al Malki, Al Brikan, Al Abid, Kanno, Al Dawsari; Al Shehri.


19.00 FRANSA – DANİMARKA

Katar’ın konut sahipliğinde düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası’nda gayret eden Fransa ile Danimarka, D Grubu’ndaki ikinci maçlarında rakip olacak. Stadyum 974’te oynanacak karşılaşma, saat 19.00’da başlayacak. Çabayı Polonyalı hakem Szymon Marciniak yönetecek. Birinci maçında Avustralya’yı 4-1 mağlup eden Fransa liderliğe yükselirken, Danimarka ise Tunus ile golsüz birliktee kaldı. Fransa bu müsabakayı da kazanarak kümeden çıkmayı garantilemek ve liderliğini sürdürmek istiyor. Danimarka ise birinci galibiyetini alarak rakibini geride bırakmanın peşinde.

MUHTEMEL 11’LER

Fransa:
Lloris; Kounde, Varane, Upamecano, T. Hernandez; Tchouameni, Rabiot; Dembele, Griezmann, Mbappe; Giroud.

Danimarka: Schmeichel; Andersen, Christensen, Kjaer; Kristensen, Hojbjerg, Eriksen, Maehle; Skov Olsen, Dolberg, Damsgaard.


22.00 ARJANTİN – MEKSİKA

2022 Dünya Kupası’na favori olarak gelen ekiplerden Arjantin, C Grubu’ndaki ikinci maçında Meksika ile karşılaşacak. Lusail Stadı’nda oynanacak ve saat 22.00’de başlayacak çabayı İtalyan hakem Daniele Orsato yönetecek. Birinci maçında öne geçmesine rağmen Suudi Arabistan’a sürpriz bir biçimde 2-1 yenilen ve 36 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Arjantin, kupadaki birinci galibiyetini almak için alana çıkacak. Meksika ise Robert Lewandowski’nin penaltı kaçırdığı maçta Polonya ile 0-0 birliktee kalmıştı.

MUHTEMEL 11’LER

Arjantin:
E. Martinez; Montiel, Romero, Li. Martinez, Tagliafico; De Paul, Paredes, Mac Allister; Messi, Lautaro Martinez, Di Maria.

Meksika: Ochoa; Sanchez, Montes, Moreno, Gallardo; Alvarez, Herrera, Chavez; Lozano, Martin, Vega.