2022 FIFA Dünya Kupası Fas – Hırvatistan maçı ne vakit, saat kaçta, hangi kanalda?

semaver

New member
Katar’da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası’nın 4. günün açılış maçında F Kümesi’nde Fas ile Hırvatistan karşı karşıya gelecek.

FAS – HIRVATİSTAN MAÇI NE VAKİT, SAAT KAÇTA?

Al Bayt Stadı’nda 23 Kasım Çarşamba günü 13.00’de başlayacak gayrette, Arjantinli hakem Fernando Rapallini düdük çalacak.

FAS – HIRVATİSTAN MAÇI HANGİ KANALDA?

Karşılaşma TRT1’den naklen yayımlanacak.

Hırvatistan’ın Dünya Kupası’nda en güvendiği isimlerin başında tecrübeli yıldızı Luka Modric geliyor.

Real Madrid forması giyen orta saha oyuncusu, teknik yönetici Zlatko Dalic’in de saha içi başkanı olarak ön plana çıkıyor.

HIRVATİSTAN 6. KERE DÜNYA KUPASI’NDA

Hırvatistan Ulusal Kadrosu, 6. defa Dünya Kupası’nda çaba edecek.

Organizasyon tarihinde 23 maç yapan Hırvatlar, bu maçlardan 11’ini kazandı, 4’ünden birliktelikle, 8’inden de yenilgiyle ayrıldı.

Son Dünya Kupası’nda final oynayarak tarihinin en büyük muvaffakiyetini elde eden Hırvatistan, final maçında Fransa’ya 4-2 kaybetti.

Hırvatistan, Dünya Kupası tarihi boyunca 35 gol attı, kalesinde 26 gol gördü.

FAS İKİNCİ SEFER KÜMEDEN ÇIKMA PEŞİNDE

Dünya Kupası’na daha evvel 5 defa katılan Fas, tarihinde ikinci sefer küme etabını geçmek istiyor.

Organizasyon tarihinde 16 maça çıkan Fas, bu karşılaşmalardan 2’sini kazandı, 5’inden birliktelikle, 9’undan yenilgiyle ayrıldı. Fas, Dünya Kupası tarihi boyunca 14 gol attı, kalesinde 22 gol gördü.

Son olarak Rusya’nın konut sahipliği yaptığı 2018 Dünya Kupası’na katılan Fas, kümesinde oynadığı 3 maçta 2 yenilgi ve 1 birliktelik yaşadı. Fas, İran ve Portekiz’e 1-0’lık sonuçla mağlup olurken, İspanya ile 2-2 birliktee kaldı.